FutureProof 2050 | Welzijn op de werkvloer in het jaar 2035

Lezing
Short Description

Op 5 mei 2021 willen we jullie graag laten inspireren over hoe de werkvloer er zal uitzien in het jaar 2035 op het vlak van welzijn wanneer ondernemingen massaal inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met behulp van onze gastspreker Ive Van Nuffelen, CEO van Scan Global Logistics Mechelen, zullen we dit jullie aanbrengen op een interactieve manier. Bovendien krijgen jullie een verrassingspakket in de brievenbus, enkele dagen voor het seminarie. Zo willen we jullie alvast veel zin geven om ons seminarie bij te wonen. Er kunnen maar 20 deelnemers aanwezig zijn, dus wees er snel bij!

Dit More Seminar wordt jullie aangeboden door eerstejaarsstudenten van Organisatie en Management binnen het project Job Facotry: ‘We desing your future, you design your job!’

 

Spreker 
Ive Van Nuffelen is een zeer multiculturele persoon. Hij is een Belg, geboren in Spanje en heeft op verschillende plaatsen gewoond en gewerkt. Zo woonde hij 12 jaar lang in China waar hij als operationeel manager heeft gewerkt. Daarnaast heeft hij 3 jaar lang in Praag gewoond, waar hij verantwoordelijk was voor dezelfde firma gevestigd in Tsjechië en Slovakije.

Vandaag de dag is Ive de CEO van Scan Global Logistics Mechelen. Hij heeft veel ervaring met het welzijn van zijn personeel. Hij probeert zijn werknemers zo goed mogelijk tevreden te houden, want hij vindt geluk en motivatie zeer belangrijk. Een van de onderwerpen waar Ive over gaat praten is welke initiatieven hij inzet om zijn personeel gelukkig te maken en te motiveren en hoe men best werknemers voorbereidt bij veranderingen.

 

Deelnameprijs 

Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€ 
Andere Thomas More studenten: 10€ 
Thomas More Alumni: 20€ 

 

Praktisch 

Datum & startuur | woensdag 5 mei 2021, online seminarie van 18:00-19:30 
Taal | Nederlands 
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je studentennummer.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden. 
Inschrijven | volzet

05
mei
Woensdag
18:00
19:30
online seminarie