FutureProof 2050 | How to feel good @ work

Lezing
Short Description

Net zoals jullie zijn wij erg benieuwd naar de toekomst en wat ons te wachten staat. Wij vragen ons af hoe de werkvloer van de toekomst eruit zal zien. Onze mentale gezondheid speelt hier steeds vaker een rol in. Hoe zal het welzijn van de werknemers van de toekomst eruitzien? Er zijn oneindig veel aspecten die welzijn kunnen beïnvloeden. Omdat wij als studenten de toekomstige medewerkers zijn, is het zeker belangrijk om hierbij stil te staan. 

Samen met de gastspreker bekijken wij hoe de toekomst van mentaal welzijn op het werk eruit zal zien. Welke factoren beïnvloeden het welzijn van de werknemers van 2050? Welke rol zullen ecologie en economie spelen? Zal er meer aandacht worden besteed aan hoe we ons voelen dan nu het geval is?

Tijdens het online seminarie worden al jullie vragen beantwoord!
Bovendien hebben wij nog een toffe verrassing voor jullie in petto om de mentale gezondheid te stimuleren. Die verrassing krijgen jullie thuis geleverd! Vergeet dus zeker niet jouw adresgegevens hiervoor in te vullen!  

'Deze More Seminar wordt jullie aangeboden door eerstejaarsstudenten van Office Management binnen het project Job Factory: 'We design your future, you design your job!'

Spreker
Dr. Eric Boydens – Personal coach bij Droomgaard, auteur, Doctors4Doctors 

Eric Boydens is een inspirerende spreker en oprichter van de Droomgaard. De Droomgaard is een plek waar mensen samenkomen om tot rust te komen en in alle ontspanning te kunnen werken. Eric begeleidt patiënten met een burn-out en is een initiatiefnemer van het Netwerk en de opleiding Global Burn-out & Transitie. Vanuit zijn boomgaard “De Droomgaard” vertelt hij over zijn visie op de relatie tussen burn-out en ecologie. Op dit moment schrijft hij zelfs een boek dat binnenkort beschikbaar zal zijn, namelijk “Welkom in mijn boomgaard. Welkom in de Droomgaard”. Hij is eveneens personal coach en arts. Ook is hij de medeoprichter van Doctors4Doctors, een initiatief om overwerkte dokters te helpen.

Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage €30
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: €20

Praktisch
Datum & startuur | 19 mei 2021, online seminarie van 18:00-19:30
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je volledige naam.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | volzet

19
mei
Woensdag
18:00
19:30