FutureProof 2050 | Drone delivery

Lezing
Short Description

Heb jij al iets besteld tijdens de coronapandemie? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja. Door de coronacrisis zijn er 67 procent meer online aankopen gedaan (in 2020).

De levering van de pakketten verloopt niet altijd even vlot: de bezorger die je pakketje te laat of bij de buren aflevert, je pakketje dat in het sorteercentrum beschadigd werd, het postbedrijf dat al de bestellingen niet tijdig kan leveren omdat het met personeelstekort kampt, … Herkenbaar?

Wij denken dat in 2050 al deze zorgen van de baan zullen zijn. Busjes en bezorgers zullen door digitaal bestuurde drones vervangen zijn, die je pakketje zelfs de dag zelf nog voor je deur zullen afleveren.

Wil je meer weten over transport met drones, nu en in de toekomst? Schrijf je dan zeker in voor ons online seminarie!
Deze More Seminar wordt jullie aangeboden door eerstejaarsstudenten van Office Management binnen het project Job Factory: 'We design your future, you design your job!’
Slechts 20 personen kunnen aan ons online seminarie deelnemen! Een buitenkans dus. Wees er snel bij! Wie inschrijft, krijgt een verrassingspakket thuis afgeleverd, volledig in het thema van drone delivery.

Gastspreker:
Kris Rottier, Drone Future

Kris is mede-oprichter van het bedrijf Drone Future, dat zich bezighoudt met drones die pakketjes leveren bij de mensen thuis. Ze zijn de pioniers van de Drone delivery in België en zijn momenteel bezig met drone projecten in het buitenland. Hij zal het over de algemene aspecten hebben van Drone delivery en hoe dit zal evolueren tot 2050.

Deelnameprijs:
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch:
Datum & start uur | Donderdag 6 mei 2021, 18:00 uur - 19:30 uur
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het start uur op deze link
Inschrijven |volzet

06
mei
Donderdag
18:00
19:30