Future Proof 2050| Future thinking

Lezing
Short Description

Technologie evolueert steeds verder. Alles wordt gedigitaliseerd en geautomatiseerd. 
Kortom, technologie maakt ons leven eenvoudiger en aangenamer.
Robots die met ons samenwerken op de werkvloer, hoe geweldig zou dat wel niet zijn? Maar welke rol heeft de mens in dit verhaal? 
Wij hebben Steven Van Belleghem uitgenodigd als gastspreker voor dit event. Samen met meneer Van Belleghem zoeken we uit of robotisering in marketing de mens zal vervangen of er een samenwerking tussen robot en mens zal zijn. Meneer Van Belleghem zal een heleboel interessante topics aanhalen zoals: robotisering in management, chatbots, shoppable experiences, welke rol de mens gaat spelen in deze robotisering etc...
Tijdens dit boeiende en futuristische seminarie laten wij u proeven hoe de marketing er uit zal zien in 2050.


Dit More Seminar wordt u aangeboden door eerstejaarsstudenten van Office Management binnen het project Job Factory: ‘We design your future, you design your job!’

Interesse? Schrijf je zeker in.
P.S.: De eerste 20 ingeschrevenen krijgen een verrassingspakket opgestuurd. 

Spreker
Steven Van Belleghem 
Onze gastspreker is de heer Steven Van Belleghem. Meneer Van Belleghem is een internationale keynote speaker, hij heeft al meer dan duizend presentaties gegeven in meer dan veertig landen. Hij heeft ook verschillende boeken geschreven, is medeoprichter van Nexxworks en Snackbytes, is een investeerder voor Intracto en Hello Customer, en zit in de raad van bestuur van Plan International. Zijn vlak van expertise is de toekomst van customer centricity. Hoe zal de klant in de toekomst centraal staan? Hoe gaan nieuwe technologiën customer centricity beïnvloeden? En hoe gaat het menselijke aspect hierin een rol spelen? Deze drie aspecten zijn de drie basisprincipes in meneer Van Belleghem’s verhaal. 
Op het YouTube kanaal van meneer Van Belleghem kan u meer te weten komen over de laatste nieuwe dingen die te maken hebben met marketing en technologie. 

Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€


Praktisch
Datum & startuur | 05 mei 2021, online seminarie van 18:00-19:30
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je volledige naam.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link


 

05
mei
Woensdag
18:00
19:30
online seminarie