Fulltime Gepassioneerd

Lezing
Short Description

Wij zijn Bright Plus! Die boodschap verkondigen de medewerkers van deze Great Place To Work met heel veel fierheid. En die trots komt niet uit de lucht gevallen. Toen general manager Linda Cappelle van dichtbij meemaakte hoe groot de impact van welzijn op het werk kan zijn, besloot ze daarvan een prioriteit te maken. 

Samen met het hele team ging ze op zoek naar een onderbouwd, behapbaar en herkenbaar welzijnsbeleid voor haar organisatie. Met de focus op de 5 G’s van gemotiveerde, gezonde, geïnformeerde, gelukkige en getalenteerde medewerkers bouwde ze samen met haar mensen aan een welzijnsbeleid dat werkt. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie. 

Nadat ze de passie en de sfeer op de werkvloer merkbaar zag verbeteren, had ze nog één mooi doel voor ogen: die ervaring delen en collega-leidinggevenden een leidraad bieden om ook in hun bedrijf op een effectieve manier in te zetten op hun meest waardevolle kapitaal: de mensen.  Ze is de auteur van Fulltime gepassioneerd. 
Fulltime gepassioneerd is een boek met visie en behapbaar advies dat van je organisatie en je medewerkers één hechte familie maakt.


Spreker
Linda Cappelle , CEO Bright plus 

Nadat ze ervaring opdeed bij verschillende bedrijven begon Linda Cappelle in 2006 haar loopbaan bij Bright Plus. Tien jaar later nam ze er het roer als general manager over.
Sindsdien gaat ze elke dag de uitdaging aan om samen met haar team een persoonlijke, optimistische en professionele dienstverlening in HR te bieden aan zowel kandidaat-sollicitanten als organisaties die op zoek zijn naar een match made in heaven. Als general manager van een van de Great Places to Work in België is ze er persoonlijk van overtuigd dat de mensen binnen een bedrijf de grootste troef zijn. Haar medewerkers? Die vormen de ‘Plus’ in Bright Plus!


Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 11 mei 2021, online seminarie van 18:00-19:30
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je volledige naam.  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

11
mei
Dinsdag
18:00
19:30
online seminarie