Feestelijk netwerkevent NT2

Belevingsdag

Yes! Da! Po! Tak! Op dinsdag 31 mei presenteren de afstuderenden van het postgraduaat NT2 hun Lerend Netwerk. Dit doen we op een feestelijke manier, vol trots, en met een hapje en een tapje. We nodigen iedereen hier hartelijk op uit om te leren, je te laten inspireren, en om een praatje te slaan met collega’s uit je NT2-werkveld. En natuurlijk om te klinken op onze studenten.

Kom luisteren naar een materiaalvoorstelling van Uitgeverij Coutinho over NT2-boeken. Hierna stellen de studenten hun Lerend Netwerk kort voor. Laat je inspireren door hun uitgewerkt materiaal. Alles wordt ter beschikking gesteld aan deelnemers van dit event. Er is tijd voor bijkomende vragen tijdens een glaasje achteraf.

Deze onderwerpen passeren de revue: Thinglink in de NT2-les, rollenspelen en theatertechnieken voor anderstaligen, prentenboeken voor volwassenen gebruiken in NT2-les, een zelf uitgewerkt handboek met spreek- en schrijftips voor op de werkvloer, thuistaal inzetten om tweedetaalverwerving te stimuleren, leesondersteuning bij  Alfa-cursisten, …

Bevestig hier je komst.

31
mei
Dinsdag
16:30
20:30
Creativity Gym