Com@ModemDag

Kunnen communiceren is een basisrecht!
Wanneer je moeilijk kan spreken, lezen, schrijven of een computer gebruiken, dan kan je vaak geen gebruik maken van dit recht. Gelukkig is ook het gebruik van 'alternatieve vormen van communicatie' een basisrecht!
Studiedag

Tijdens deze studiedag kom je alles te weten over de nieuwste hulpmiddelen en communicatietechnologie voor personen die het moeilijk hebben met lezen, spreken, schrijven en andere vormen van communicatie!

We hebben dit jaar nog meer aandacht voor de diversiteit aan communicatiemoeilijkheden, daarom geen keynotespreker over één onderwerp, maar wel meer tijd voor nieuwe oplossingen. 
Dé spreker van deze studiedag is Prof. Hans Van Balkom, hij is bijzonder hoogleraar ‘Ondersteunde Communicatie voor mensen met een meervoudige beperking’ aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Prof. Van Balkom is de autoriteit op gebied van Ondersteunde Communicatie in het Nederlands taalgebied. 

Tijdens de plenaire gedeeltes, overlopen we tientallen innovaties van het laatste jaar.

De ervaringsbeurs (15:30-16:30) is het deel van de dag waarop deelnemers oplossingen uit eigen praktijk voorstellen. De ervaringsbeurs is een ideale plek om praktische en onmiddellijk bruikbare informatie uit te wisselen met collega’s. We willen de deelnemers graag stimuleren om zelf ook tips en tricks, hulpmiddelen, kleine realisaties, ... te delen met collega's, daarom krijg je 25% korting indien je op de ervaringsbeurs iets voorstelt.

Meer info | Het gedetailleerde programma, de beschrijving van de workshops en het inschrijvingsformulier vind je op onze website.

04
februari
Dinsdag
09:00
16:30