Belevingsdagen 2022 | ontdek de hogeschool met je klas

Belevingsdag

UPDATE | De vierde coronagolf slaat hard toe. Verschillende scholen en klassen die tegelijk diverse workshops op de campus volgen, is momenteel niet mogelijk. Maar je kan nog steeds - op afspraak - met de hele klas een campus bezoeken. Op al onze campussen organiseren onze opleidingen workshops op maat van jouw klas, op een moment dat je samen prikt. Ook algemene workshops over studeren in het hoger onderwijs, over studiekeuze enz. staan op het menu. Je kan ook kiezen voor een workshop in jouw school of voor een online sessie.

Het volledige aanbod - 177 unieke workshops in totaal - en het inschrijvingsformulier vind je hier

Via de filter ‘locatie’ zie je welke workshops we op de campus organiseren, welke sessies we op jouw school geven en welke online doorgaan. Op het moment dat je een aanvraag indient, krijgt de betrokken collega een seintje via e-mail. Daarna plannen jullie samen een geschikt moment in. Bij ons op de campus? Dan voorzien we op de dag van het klasbezoek goodiebags en indien gewenst ook een lunch. Ook dat spreek je af met de collega in kwestie.

Helaas kunnen je leerlingen in deze formule niet meer individueel een workshop kiezen. Jij kiest als leraar een workshop voor de hele klas. Leerlingen die geïnteresseerd zijn in opleidingsspecifieke informatie kunnen altijd langskomen tijdens één van onze kennismakingsmomenten: Zo zijn er open lessen doorheen het jaar, de openlesweek tijdens de krokusvakantie en opencampusdagen (eerstvolgende datum: zaterdag 12 maart).

Kijk zeker ook eens naar deze webpagina voor leerkrachten. Onze relatiebeheerders Sofie, Hans, en Astrid zijn steeds bereikbaar via e-mail voor bijkomende tekst en uitleg.

 

In beeld

belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More belevingsdag Thomas More
17
januari
-
20
mei
Maandag
-
Vrijdag