Age is just a number on a passport - 1 december

Lezing
Short Description


Omwille van de grote vraag komt Jeroen Poels graag nog eens langs om zijn verhaal te vertellen;

In deze inspirational talk zal de focus gelegd worden op het traject dat Jeroen aflegde de afgelopen 8 jaar. Een verhaal met veel obstakels en uitdagingen die hij samen met zijn team op een eigenwijze manier wist te overwinnen. Visies rond ondernemen. Tips & tricks maar ook interessante insights voor jonge mensen die straks de sprong wagen naar de arbeidsmarkt. 
Hoe start ik om mijn dromen te verwezenlijken? Waar kijken werkgevers naar? En hoe onderscheid ik mezelf van de grote massa? Vragen waar veel jongeren mee worstelen vandaag en waar niet altijd een eenduidig antwoord op mogelijk is. Het wordt namelijk tijd dat we onze vastgeroeste ideeën rond studeren en ervaring opdoen achterwege laten. Begin vroeg met het af toetsen en ontdekken van je passies en talenten en ga op andere manier kijken naar je studentenbaan.
It's not only about that degree but go full force on exploring and building up experience.

Spreker
Jeroen Poels
CEO Deltaworx

Antwerpenaar Jeroen Poels lanceerde acht jaar geleden als tiener Deltaworx, een uitzendbureau voor studenten. Hierdoor was hij de jongste CEO van het land. Deltaworx richt zich op alle sectoren en geeft de studenten een gratis opleiding voor ze aan hun job beginnen. Jeroen zat nog op de schoolbanken - die van het middelbaar - toen hij het idee bedacht. Toen een horecazaak waar hij zelf als student werkte, ermee stopte, sloeg hij erin het grootste deel van het team zelf onderdak te geven op een andere werkplek. Na een tijdje had hij iedereen in zijn omgeving opgevorderd om als student te komen werken, en even later was het nodig om alles meer structuur te geven. Zo is Deltaworx ontstaan. Vorig jaar draaide het bedrijf een omzet van 3,2 miljoen euro. Via Jeroens zaak verdienen duizenden Antwerpse studenten elke avond flink bij in allerlei horecazaken en op evenementen. Poels is zelf nog maar 26 en ziet die jeugdige leeftijd als een troef: Studenten zijn ons product. Een erg goed product, trouwens. Dan is het bijzonder nuttig dat ik die leeftijd nog niet ontgroeid ben.  Jeroen Poels was te zien in Jonge Wolven op VTM.


Deelnameprijs
Studenten Business School Thomas More: via semestriële bijdrage 30€
Andere Thomas More studenten: €10
Thomas More Alumni: 20€

Praktisch
Datum & startuur | 1 december 2020, online seminarie van 18:00-19:30
Taal | Nederlands
Locatie | Druk op het startuur op deze link en meld je aan met je volledige naam .  Gelieve op voorhand de Teams-app te downloaden.
Inschrijven | Schrijf je in via deze link

01
december
Dinsdag
18:00
19:30
online seminarie
More seminars