Veerkrachtig studeren

Als student moet je studeren… dat hoort er nu eenmaal bij. 

Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan!  

Eigenlijk begint het al in het secundair. In de derde graad bereidt men je stilaan voor op hogere studies: je krijgt meer leerstof te verwerken, je werkt aan projecten en voor bepaalde vakken moet je een geïntegreerde proef afleggen. 

En als je straks gaat verder studeren, wordt het er niet gemakkelijker op. Het zou kunnen dat het soms een tikkeltje te veel wordt: de hoeveelheid, de planning. Dat is normaal. Stress, uitstelgedrag, faalangst … het overkomt de besten. Daarom organiseert Thomas More gratis infosessies en workshops die je helpen bij het ontwarren van het kluwen in je hoofd of op je bureau.

Wat? 

Gratis infosessies en trainingen 

  • Infosessie: kennismaking met het thema via één of meerdere groepssessie(s).
  • Training: actieve workshops, waarbij je via praktische oefeningen vaardigheden aanleert om zelf aan de slag te gaan. Een training bestaat vaak uit een aantal opeenvolgende sessies.

Voor wie? 

Leerlingen uit 3e graad secundair onderwijs

Voor studenten en leerlingen uit de 3e graad van het secundair onderwijs. Een overzicht van de infosessies en workshops die we aanbieden vind je hier.

Thomas More-studenten

Ben je Thomas More student? Dan kan je niet alleen terecht in Antwerpen voor onze trainingen en workshops, maar kan je aansluiten op je eigen campus. Het volledige aanbod (7 thema's) vind je op het studentenportaal. Ook inschrijven doe je daar! Ontdek nu al de verschillende data op deze link.

Waar? 

Campus National
learningpark@thomasmore.be

Wanneer? 

Dit academiejaar organiseren we verschillende infosessies en trainingen. De data en thema’s tot december liggen al vast. Vanaf januari vind je nieuwe data en thema’s online! 

Let op! Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je tijdig in.