Op kot

Thomas More heeft campussen in 7 atypische studentensteden, grote en kleine, met een b(l)oeiend studentenleven. Overal werken we intensief samen met de stad, met de kotbazen, met onze studentverenigingen, de lokale cultuurcentra en de horeca aan een studentvriendelijke omgeving. Zelfs onze  kleinste gemeente, Vorselaar, ‘het grootste studentendorp van Vlaanderen’, heeft 70 kotstudenten en een superactieve studentenclub. 

Home sweet home | Kotdatabank

Ga je op kot en wil je van Antwerpen, Geel, Lier, Mechelen, Turnhout, Vorselaar of Sint-Katelijne-Waver je tweede thuis maken? Dan helpen wij je graag verder! We hebben al onze info gebundeld in onze kotdatabank, maar staan ook ‘live’ voor je klaar om te helpen bij je zoektocht, de onderhandelingen over je contract of bij vragen tijdens je huurperiode. 

Rolstoel welkom

Een geschikt kot vinden als rolstoelgebruiker is vaak niet evident. Wij helpen je graag bij je zoektocht. Wist je dat we in onze eigen studentenhuizen rolstoelvriendelijke kamers hebben? Op Campus National In Antwerpen zijn er nieuwe volledig aangepaste kamers en bovendien krijg je er assistentie van medestudenten. Lees hier alles over onze koten met meerwaarde!

Ook in Mechelen hebben we in Campus Kruidtuin aangepaste kamers en omkadering, voor studenten met een functiebeperking.

Sociaal engagement

Een 'kot met sociaal engagement' huren betekent dat je de kans krijgt om je tijdens je studententijd  in te zetten voor anderen: voor je medebewoners en voor de buurt, dat je verblijft in een kot met ‘meerwaarde’.  We willen van een 'studentenhuis mét' een echte community maken. De huizen zijn zo opgevat dat er altijd en overal kansen tot ontmoeting zijn:  samen koken en eten in de gemeenschappelijke keukens en livings, elkaar helpen, een weekend met alle bewoners…