Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodVoedings- en Dieetkunde

Voedings- en Dieetkunde

Contact

Campus Geel
Marleen Van Loo
Opleidingsmanager
marleen.vanloo@thomasmore.be

Voedings- en Dieetkunde

Professionele Bachelor

Als je kiest voor Voedings- en Dieetkunde, beoog je een boeiende job waarin je je sociale vaardigheden kan combineren met je wetenschappelijke kennis. Als diëtist kan je verschillende kanten op. Adviezen geven aan cliënten (individueel of in groep), de voeding op punt stellen in een ziekenhuis, producten ontwikkelen in een voedingsbedrijf of ervoor kiezen gezonde voeding te promoten.

Een diëtist behoort  tot een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, psychologen,… . Ben je zelf een creatief  en sociaal persoon, organisatorisch sterk maar tegelijk ook een teamplayer, dan is voedings- en dieetkunde zeker iets voor jou.

Onze professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde is een praktijkgerichte driejarige opleiding met een wetenschappelijke toets die je naar een afwisselende en uitdagende job leidt. Met gevarieerde en eigentijdse werkvormen maken onze docenten je wegwijs in de boeiende wereld van de voeding. Het opleidingsprogramma in het standaardtraject voor het academiejaar 2015-2016 vind je hier.

Studeer wanneer het je best past

Je kunt de opleiding voedings- en dieetkunde deeltijds als werkstudent volgen, of in verkort traject op basis van eerder behaalde diploma's.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Marleen Van Loo
Opleidingsmanager
marleen.vanloo@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!