Contact

Campus Geel
Marleen Van Loo
Opleidingsmanager
marleen.vanloo@thomasmore.be

Voedings- en Dieetkunde

Professionele Bachelor

Als je kiest voor Voedings- en Dieetkunde, beoog je een boeiende job waarin je je sociale vaardigheden kan combineren met je wetenschappelijke kennis. Als diëtist kan je verschillende kanten op. Adviezen geven aan cliënten (individueel of in groep), de voeding op punt stellen in een ziekenhuis, producten ontwikkelen in een voedingsbedrijf of ervoor kiezen gezonde voeding te promoten.

Een diëtist behoort  tot een multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, psychologen,… . Ben je zelf een creatief  en sociaal persoon, organisatorisch sterk maar tegelijk ook een teamplayer, dan is voedings- en dieetkunde zeker iets voor jou.

Onze professionele bachelor in de voedings- en dieetkunde is een praktijkgerichte driejarige opleiding met een wetenschappelijke toets die je naar een afwisselende en uitdagende job leidt. Met gevarieerde en eigentijdse werkvormen maken onze docenten je wegwijs in de boeiende wereld van de voeding. Het opleidingsprogramma in het standaardtraject voor het academiejaar 2015-2016 vind je hier.

Studeer wanneer het je best past

Je kunt de opleiding voedings- en dieetkunde deeltijds als werkstudent volgen, of in verkort traject op basis van eerder behaalde diploma's.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Marleen Van Loo
Opleidingsmanager
marleen.vanloo@thomasmore.be