The Love Checker

Love Checker

Ontdek hier of toegepaste psychologie de ware Jacob(a) is voor jou en omgekeerd: of jij de ware Jacob(a) bent voor toegepaste psychologie! Laat de vonken eraf spatten!

Spiksplinternieuw! Junior University College

Zit je in het zesde middelbaar en heb je nood aan een extra uitdaging? Of ben je zo nieuwsgierig dat je al wilt proeven van het leven aan een hogeschool?
Neem dan deel aan onze Junior University College en volg elke woensdagnamiddag een boeiend college samen met onze reguliere studenten van de opleiding toegepaste psychologie!

En er is meer... Je legt ook het examen van dat vak af. Als je geslaagd bent en je komt nadien studeren aan Thomas More, ben je meteen al vrijgesteld voor dat vak! Grijp deze kans als je niet bang bent voor een mooi avontuur aan onze hogeschool!

Iets voor jou? Surf naar deze link en kom alles te weten over dit leerrijke initatief.

Love at first sight

Is het liefde op het eerste gezicht met de opleiding toegepaste psychologie? Da's zeker mogelijk! Toch zitten studenten vaak nog met twijfels of de opleiding wel helemaal bij hen past. We organiseren verschillende activiteiten om je twijfels weg te werken!

Duik in het studentenleven

Benieuwd wat je allemaal te wachten staat als student? Neem een kijkje in het studentenleven van Yani! Zij startte in september opleidingsfase 3. Blijf op de hoogte van haar belevenissen door haar facebookpagina te liken!

Infodagen

Infodagen zijn bedoeld voor leerlingen van het secundair onderwijs en hun ouders om grondig kennis te maken met de opleiding. Neus eens in de cursussen van opleidingsfase 1. Volg een demo of workshop over gespreksvaardigheden. Informeer je bij een docent of sla een praatje met een student. Tijdens een infodag staan wij voor je klaar zodat je op al je vragen een antwoord krijgt! Inschrijven is niet nodig, zet gewoon de stap naar onze campus (Campus Sanderus, Molenstraat 8, 2018 Antwerpen). De infodagen vinden plaats op 11 maart, 6 mei, 24 juni en 6 september 2017.

Openlesdagen

Dompel je onder in het studentenleven en volg een openlesdag. We bieden jou verschillende lessen aan van vakken die je in de 1ste fase ook zal volgen. Zo kom je te weten of deze inhoud je boeit. Openlesdagen vinden plaats tijdens de krokusvakantie.

Of loop een dagje mee met een student en kom zo te weten of de opleiding iets voor jou is. Geïnteresseerd? Mail naar nieuwbijTP@thomasmore.be.

TeP-talks!

Al gehoord van TED-talks? TED staat voor Technology, Entertainment, Design en is een jaarlijkse bijeenkomst waarin sprekers een presentatie geven in maximaal 18 minuten over allerlei onderwerpen. Wij bieden jullie graag onze TeP-talks aan. TeP staat voor Toegepast en Psychologisch. Docenten geven de "presentatie van hun leven" over hun expertisegebied. Dit zal je zeker boeien!

Hoe zit het met ... je TP-kennis?

Je staat voor een cruciale beslissing in je leven: je studiekeuze! Het is van groot belang je voldoende te informeren over opleidingen die jou interesseren. Dat je terecht kwam op The Love Checker toont aan dat toegepaste psychologie daar zeker bij hoort! Denk je een goed beeld te hebben van de opleiding om zo een gemotiveerde keuze te maken? Test jezelf hier!

Is de liefde ook wederzijds?

Het is niet alleen belangrijk om stil te staan bij je eigen interesse voor toegepaste psychologie maar ook bij je startcompetenties. Stel je je soms de vraag of je wel voldoende voorbereid bent om een vlotte start te maken? Of denk je dat je misschien een onvoldoende wiskundebasis hebt? Test hier je wiskundige vaardigheden. In de opleiding toegepaste psychologie krijg je immers een behoorlijke hoeveelheid statistiek te verwerken in de opleidingsonderdelen statistiek en psychodiagnostiek. Daarom is een basiskennis wiskunde heel belangrijk.