Contact

Campus Antwerpen Sanderus
dr. Peter De Graef

Opleidingsmanager
peter.degraef@thomasmore.be

Arbeids- en Organisatiepsychologie

Afstudeerrichting van de Bachelor Toegepaste Psychologie

Deze vernieuwde afstudeerrichting bouwt de brug tussen mens en organisatie en legt de focus op menselijk kapitaal. Jij bouwt aan economisch gezonde  organisaties met gelukkige werknemers. 

Je bent een echte business partner. Je hebt oog voor winst en bedrijfsprocessen, maar je verliest nooit de werknemers en hun welzijn uit het oog. Je hebt kennis van bedrijfsprocessen EN van psychologie. 

Je kan vlot communiceren met verschillende partijen ( werkzoekenden, werknemers, managers, klanten, vakbonden...) en je verenigt hun belangen. 

Je bent vertrouwd met alle HRM-domeinen en processen. Als HRM expert hebben domeinen als rekrutering en selectie, opleiding en ontwikkelingen, evaluatie, begeleiding bij ontslag, … geen geheimen meer voor jou. Je maakt hierbij vlot gebruik van sociale wetgeving of de nieuwst HR systemen en –data. 

Je bent een talentontwikkelaar, je begeleidt en traint individuen en teams. Je bent een geoefend coach en gesprekspartner, met een neus voor talent en hoe je dat doet openbloeien. Je ondersteunt ook leidinggevenden in hun rol van people- manager. 

Oplossingsgericht, creatief, communicatief, veelzijdig … dat ben jij ten voeten uit. Je bent geprikkeld door verandering. Je hebt goesting om levenslang te leren. Je weet van aanpakken. Kortom, je bent de professional van de toekomst

In deze opleiding sta je al snel met één voet in de praktijk. We combineren een stevige basiskennis met heel wat praktijkervaring (in slowdates, lessen, opdrachten, learning parks en stages). 

Aan de slag?

Jouw  

Jouw deskundigheid is essentieel in zowel de profit als de non-profit sector. Je levert cruciaal werk in multinationals of KMO's, in selectie-, uitzend-, of headhunterskantoren, op een externe dienst voor preventie en welzijn op het werk, of in zorginstellingen, vrijwilligersorganisaties, overheidsinstellingen. Je kan ook als (zelfstandig) trainer of coach aan de slag gaan. Je bent breed inzetbaar en komt terecht in een boeiende en bloeiende arbeidsmarkt. Zo maak jij mee de toekomst! 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Antwerpen Sanderus
dr. Peter De Graef

Opleidingsmanager
peter.degraef@thomasmore.be