Contact

Campus Antwerpen Sanderus
dr. Peter De Graef

Opleidingsmanager
peter.degraef@thomasmore.be

Toegepaste Psychologie

Professionele Bachelor

Als je leven draait om mensen ...

... kies je voor een job waarin jouw deskundigheid in het begeleiden en ondersteunen van mensen onontbeerlijk is. Kinderen vaardiger maken in de omgang met pesten, slachtoffers van een misdrijf begeleiden bij hun verwerking,  een sociale vaardigheidstraining uitwerken voor jongeren met autisme, een leerkracht met een moeilijke klas ondersteunen via een klasobservatie, werkzoekenden helpen bij het vinden van een job, een bedrijf adviseren bij het vinden van nieuw personeel: onze opleiding opent deuren voor je.

We rekenen bij jou op een groot empathisch vermogen (hoe goed leef jij je in de gevoelens van anderen in?), een trefzekere contactvaardigheid (leg jij met gemak contact met anderen?) en een stabiele persoonlijkheid (hoe stevig sta jij in je schoenen?).

Je raakt bedreven in diagnostische vaardigheden en krachtige gesprekstechnieken. Je verwerft heel wat wetenschappelijke kennis en je ervaart ten volle de praktijk zodat je klaargestoomd wordt voor een boeiende job.

Zo word je een gewaardeerde deskundige met een open blik: een competente duizendpoot die gegeerd is in verschillende sectoren. Twijfel dus niet langer: kies voor de uitdaging om bij ons een volleerde en enthousiaste professional te worden.

Onze opleiding biedt meer aan dan het programma professionele bachelor. Vormingen, postgraduaten, events, ... iedereen die geïnteresseerd is in het brede veld van de toegepaste psychologie kan er zijn gading in vinden.

Vanaf dit jaar brengen we je van ons aanbod op de hoogte via een fonkelnieuwe nieuwsbrief. Klik hier door!

Voor elk wat wils...

Binnen de opleiding maak je een keuze tussen drie afstudeerrichtingen.

Arbeids- en organisatiepsychologieKlinische psychologieSchool- en pedagogische psychologie

...en wanneer het je best past

De opleiding toegepaste psychologie biedt ook aangepaste trajecten aan.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Antwerpen Sanderus
dr. Peter De Graef

Opleidingsmanager
peter.degraef@thomasmore.be