Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodPostgraduaat Vloeiendheidsstoornissen

Postgraduaat Vloeiendheidsstoornissen

Contact

Kurt Eggers, ECSF-coördinator
tel. + 32 (0)3 241 08 29
kurt.eggers@thomasmore.be

Postgraduaat Vloeiendheidsstoornissen

Postgraduaat

De ‘European Clinical Specialization Fluency Disorders’ is een specialisatieopleiding die voor de 10e maal zal worden ingelegd en waar ondertussen een 180-tal professionals uit 20 verschillende landen aan hebben deelgenomen. Het gaat om een éénjarige opleiding voor logopedisten waarin we stottertherapeuten vormen die zich onderscheiden door hun aantoonbare specifieke deskundigheid, diepgaande kennis en grotere ervaring op het terrein van vloeiendheidsstoornissen. Deze specialisatieopleiding is een samenwerking tussen elf universiteiten en hogescholen uit acht verschillende Europese landen (België, Duitsland, Finland, Ierland, Malta, Nederland, Portugal en Zweden), vier therapeutische centra (Michael Palin Centre London, Stammering Support Centre Leeds, Stuttering Research and Therapy Centre Athens, en Erasmus MC rotterdam) en de Nederlandse Vereniging voor Stottertherapie. Een overzicht van de partners vind je hier terug. 

De opleiding is zo uitgewerkt dat combinatie met je (huidige) werk als logopedist mogelijk is. Evaluatie van de opleiding door studenten en externe specialisten resulteerde gemiddeld op alle onderdelen in ‘zeer goed’ tot ‘excellent’. 

Nieuws

Contact

Kurt Eggers, ECSF-coördinator
tel. + 32 (0)3 241 08 29
kurt.eggers@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.