Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodPostgraduaat Psychodiagnostiek

Postgraduaat Psychodiagnostiek

Contact

Postgraduaat Psychodiagnostiek

Postgraduaat

In je basisopleiding verwierf je de nodige deskundigheid in diagnostiek en psychologische hulpverlening. Bij je beroepsuitoefening ervaar je wellicht de dynamiek van actuele tendensen en evoluties in het psychodiagnostisch denken. Confrontaties met nieuwe probleemgebieden dagen je uit tot creatief dynamisch handelen.

Actualisatie en specialisatie in psychodiagnostisch denken en handelen dringen zich dus op. Het postgraduaat psychodiagnostiek wil hier gericht op inspelen.

Doelgroep

Aangezien de opleiding een sterke psychodiagnostische basis veronderstelt, richt ze zich rechtstreeks tot professionele bachelors in de toegepaste psychologie (gegradueerde assistenten in de psychologie) en academische masters (licentiaten) in de psychologie of (ortho)pedagogiek. Zij kunnen zich inschrijven voor het postgraduaat of voor afzonderlijke opleidingsmodules.

Behaalde je een ander diploma hoger onderwijs en heb je professionele psychodiagnostische ervaring in de profit- of non-profitsector, de gezondheidszorg of het onderwijs, dan kun je voor afzonderlijke modules inschrijven. Een stuurgroep zal elk dossier individueel beoordelen.

BELANGRIJK: de opleiding komt in aanmerking voor BETAALD EDUCATIEF VERLOF en KMO portefeuille.

Nieuws

Contact

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.