Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementTalen & Vertalen

Talen & Vertalen

Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be

Talen & Vertalen

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Wil je je zonder meer onderdompelen in een taalbad? Droom je van Frans en Engels op topniveau beheersen? Hou je van vertalen en bijt je je graag vast in een tekst totdat de boodschap helemaal perfect zit? Dan is Talen & Vertalen echt iets voor jou!

Je leert alles over vertalen en hertalen in het Engels en het Frans. Daarnaast kies je nog een derde vreemde taal zodat je je meertaligheid helemaal kunt inzetten als troef op je CV. Uiteraard leer je best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met vertaalopdrachten van echte klanten in ons vertaalbureau Linguapolis. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Je derde jaar aan onze Waalse partnerhogeschool Helha Mons en zo afstuderen met een Nederlandstalig én een Franstalig diploma in één klap? Of liever geen Spaans of Duits en je in plaats daarvan verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Talen & Vertalen zelf ontdekken.

Vanaf dag één werd onze goesting aangewakkerd met echte praktijkopdrachten. Leukste herinnering? Tolken voor de BBC. Maar de grootste impact had zonder twijfel het bezoek aan BTI Studios, een bedrijf dat films en series ondertitelt. Meteen wist ik: hier wil ik stage doen! Dat werd een succes en intussen is mijn contract bij BTI Studios binnen.

Steff Verstrepen | Oud-student

We hebben alle teksten laten nalezen door een Franstalige stagiaire en ze liet ons weten dat jullie prachtig werk geleverd hebben. De vertalingen staan ondertussen al online. Dankjewel!

‘t Hooghuys

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!