Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be

Talen & Vertalen

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Wil je je zonder meer onderdompelen in een taalbad? Droom je van Frans en Engels op topniveau beheersen? Hou je van vertalen en bijt je je graag vast in een tekst totdat de boodschap helemaal perfect zit? Dan is Talen & Vertalen echt iets voor jou!

Je leert alles over vertalen en hertalen in het Engels en het Frans. Daarnaast kies je nog een derde vreemde taal zodat je je meertaligheid helemaal kunt inzetten als troef op je CV. Uiteraard leer je best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met vertaalopdrachten van echte klanten in ons vertaalbureau Linguapolis. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Je derde jaar aan onze Waalse partnerhogeschool Helha Mons en zo afstuderen met een Nederlandstalig én een Franstalig diploma in één klap? Of liever geen Spaans of Duits en je in plaats daarvan verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Talen & Vertalen zelf ontdekken.

Vanaf dag één werd onze goesting aangewakkerd met echte praktijkopdrachten. Leukste herinnering? Tolken voor de BBC. Maar de grootste impact had zonder twijfel het bezoek aan BTI Studios, een bedrijf dat films en series ondertitelt. Meteen wist ik: hier wil ik stage doen! Dat werd een succes en intussen is mijn contract bij BTI Studios binnen.

Steff Verstrepen | Oud-student

We hebben alle teksten laten nalezen door een Franstalige stagiaire en ze liet ons weten dat jullie prachtig werk geleverd hebben. De vertalingen staan ondertussen al online. Dankjewel!

‘t Hooghuys

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be