Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementTalen & Vertalen

Talen & Vertalen

Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be

Talen & Vertalen

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Wil je je zonder meer onderdompelen in een taalbad? Droom je van Frans en Engels op topniveau beheersen? Hou je van vertalen en bijt je je graag vast in een tekst totdat de boodschap helemaal perfect zit? Dan is Talen & Vertalen echt iets voor jou!

Je leert alles over vertalen en hertalen in het Engels en het Frans. Daarnaast kies je nog een derde vreemde taal zodat je je meertaligheid helemaal kunt inzetten als troef op je CV. Uiteraard leer je best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met vertaalopdrachten van echte klanten in ons vertaalbureau Linguapolis. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Je derde jaar aan onze Waalse partnerhogeschool Helha Mons en zo afstuderen met een Nederlandstalig én een Franstalig diploma in één klap? Of liever geen Spaans of Duits en je in plaats daarvan verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Talen & Vertalen zelf ontdekken.

Vanaf dag één werd onze goesting aangewakkerd met echte praktijkopdrachten. Leukste herinnering? Tolken voor de BBC. Maar de grootste impact had zonder twijfel het bezoek aan BTI Studios, een bedrijf dat films en series ondertitelt. Meteen wist ik: hier wil ik stage doen! Dat werd een succes en intussen is mijn contract bij BTI Studios binnen.

Steff Verstrepen | Oud-student

We hebben alle teksten laten nalezen door een Franstalige stagiaire en ze liet ons weten dat jullie prachtig werk geleverd hebben. De vertalingen staan ondertussen al online. Dankjewel!

‘t Hooghuys

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Kathleen Tielemans
Coördinator
kathleen.tielemans@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.