Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementTalen & Communicatie

Talen & Communicatie

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator Talen & Communicatie
katrien.desmedt@thomasmore.be

Talen & Communicatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Wil je van je meertaligheid een absolute troef maken? Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vier of vijf talen? Dan is Talen & Communicatie echt iets voor jou!

Je combineert een business mindset met communicatievaardigheden en meertaligheid. Corporate communicatie, Webcopywriting en Conversation management; Nederlands, Frans, Engels, Duits én Spaans, het komt allemaal aan bod in deze opleiding!

Je leert alles over interne en externe bedrijfscommunicatie, hoe je je boodschap nog krachtiger maakt en dat in verschillende talen. Uiteraard doe je dat best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Je derde jaar aan onze Waalse partnerhogeschool Helha Mons en zo afstuderen met een Nederlandstalig én een Franstalig diploma in één klap? Of liever één taal minder en je in plaats daarvan verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Talen & Communicatie zelf ontdekken.

De uitwisseling met Tournai is een heus taalbad want je hoort en spreekt heel de dag door Frans. Ik heb ook wat bijgeleerd over onze Waalse landgenoten. Zo weet ik nu dat ik er niet vreemd van moet opkijken wanneer ze me als begroeting een kus geven. Nu zijn we bijna een jaar later en ik heb nog steeds een fijn contact met mijn uitwisselingsstudente."

Lynn Pauwels | Oud-studente

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator Talen & Communicatie
katrien.desmedt@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!