Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator Talen & Communicatie
katrien.desmedt@thomasmore.be

Talen & Communicatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Wil je van je meertaligheid een absolute troef maken? Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Wil je vlot switchen tussen vier of vijf talen? Dan is Talen & Communicatie echt iets voor jou!

Je combineert een business mindset met communicatievaardigheden en meertaligheid. Corporate communicatie, Webcopywriting en Conversation management; Nederlands, Frans, Engels, Duits én Spaans, het komt allemaal aan bod in deze opleiding!

Je leert alles over interne en externe bedrijfscommunicatie, hoe je je boodschap nog krachtiger maakt en dat in verschillende talen. Uiteraard doe je dat best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Je derde jaar aan onze Waalse partnerhogeschool Helha Mons en zo afstuderen met een Nederlandstalig én een Franstalig diploma in één klap? Of liever één taal minder en je in plaats daarvan verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Talen & Communicatie zelf ontdekken.

De uitwisseling met Tournai is een heus taalbad want je hoort en spreekt heel de dag door Frans. Ik heb ook wat bijgeleerd over onze Waalse landgenoten. Zo weet ik nu dat ik er niet vreemd van moet opkijken wanneer ze me als begroeting een kus geven. Nu zijn we bijna een jaar later en ik heb nog steeds een fijn contact met mijn uitwisselingsstudente."

Lynn Pauwels | Oud-studente

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator Talen & Communicatie
katrien.desmedt@thomasmore.be