Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be

Medical Management Assistant

Afstudeerrichting van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ambieer je een job in een ziekenhuis, zorginstelling of liever in een groepspraktijk? Droom je van een baan in de farmaceutische sector? Dan zit je goed bij Medical Management Assistant!

Je leert feilloos je weg te vinden in de nieuwste systemen van datamanagement en e-health. De laatste evoluties in health care? Lean management in de gezondheidssector? Medische kennis, soft skills en sterke communicatievaardigheden? Het komt allemaal aan bod in deze opleiding!
Medical Management Assistant is nog steeds een knelpuntberoep en de gezondheidssector smeekt om jou! Omdat we daarnaast sterk inzetten op talen, ICT en een business mindset studeer je af met een volwaardig business diploma en kun je ook in andere sectoren vlot aan de slag! 100% van onze afgestudeerden heeft meteen een job.

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Medical Management Assistant zelf ontdekken.

De hedendaagse medical management assistant is communicatief vaardig en volgt alle evoluties nauwgezet op. Hij of zij brengt processen in kaart, past lean management toe, kan informatie visualiseren, kent de medische terminologie én heeft een hart voor mensen.

Els Feremans | Verantwoordelijke medical office UZ

 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be