Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementMedical Management Assistant

Medical Management Assistant

Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be

Medical Management Assistant

Afstudeerrichting van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ambieer je een job in een ziekenhuis, zorginstelling of liever in een groepspraktijk? Droom je van een baan in de farmaceutische sector? Dan zit je goed bij Medical Management Assistant!

Je leert feilloos je weg te vinden in de nieuwste systemen van datamanagement en e-health. De laatste evoluties in health care? Lean management in de gezondheidssector? Medische kennis, soft skills en sterke communicatievaardigheden? Het komt allemaal aan bod in deze opleiding!
Medical Management Assistant is nog steeds een knelpuntberoep en de gezondheidssector smeekt om jou! Omdat we daarnaast sterk inzetten op talen, ICT en een business mindset studeer je af met een volwaardig business diploma en kun je ook in andere sectoren vlot aan de slag! 100% van onze afgestudeerden heeft meteen een job.

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Medical Management Assistant zelf ontdekken.

De hedendaagse medical management assistant is communicatief vaardig en volgt alle evoluties nauwgezet op. Hij of zij brengt processen in kaart, past lean management toe, kan informatie visualiseren, kent de medische terminologie én heeft een hart voor mensen.

Els Feremans | Verantwoordelijke medical office UZ

 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.