Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementMedical Management Assistant

Medical Management Assistant

Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be

Medical Management Assistant

Afstudeerrichting van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ambieer je een job in een ziekenhuis, zorginstelling of liever in een groepspraktijk? Droom je van een baan in de farmaceutische sector? Dan zit je goed bij Medical Management Assistant!

Je leert feilloos je weg te vinden in de nieuwste systemen van datamanagement en e-health. De laatste evoluties in health care? Lean management in de gezondheidssector? Medische kennis, soft skills en sterke communicatievaardigheden? Het komt allemaal aan bod in deze opleiding!
Medical Management Assistant is nog steeds een knelpuntberoep en de gezondheidssector smeekt om jou! Omdat we daarnaast sterk inzetten op talen, ICT en een business mindset studeer je af met een volwaardig business diploma en kun je ook in andere sectoren vlot aan de slag! 100% van onze afgestudeerden heeft meteen een job.

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Medical Management Assistant zelf ontdekken.

De hedendaagse medical management assistant is communicatief vaardig en volgt alle evoluties nauwgezet op. Hij of zij brengt processen in kaart, past lean management toe, kan informatie visualiseren, kent de medische terminologie én heeft een hart voor mensen.

Els Feremans | Verantwoordelijke medical office UZ

 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Tine Anthonis
Coördinator
tine.anthonis@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!