Contact

Campus Geel
Caroline Van Looy
Coördinator
caroline.vanlooy@thomasmore.be

Events & Creatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ben je gefascineerd door de wervelende wereld van Events? Ben je een organisatietalent en wil je je creativiteit ten volle ontplooien om krachtige events neer te zetten? Dan is Events & Creatie echt iets voor jou!

Events zijn big business. Van creatieve concepten, over organisatie en communicatie tot uitvoering en opvolging.  Je leert alles om een succesvol business of publieksevent op poten te zetten. Dankzij doorgedreven projectmanagement skills beheers je de hele business van A tot Z en kan je aan de slag in de eventsector maar ook ver daarbuiten.

Je combineert een business mindset met creativiteit, organisatieskills en een commerciële flair. Creatieve technieken, Eventcommunicatie, Projectmanagement, Business events, graphic&visual media en zo veel meer, het komt allemaal aan bod in deze opleiding! En uiteraard leer je best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten in ons eigen evenementenbureau Your Events. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Een extra vreemde taal leren of je toch liever wat verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Events & Creatie zelf ontdekken.

Creatieve concepten bedenken, commercieel pitchen, organiseren, plannen, damage control ... You name it! Alle facetten van event management kwamen aan bod op mijn stage bij evenementenbureau Zanzibar. En ondertussen heb ik er ook mijn contract getekend als Project Assistant! Events & Creatie was voor mij 100% de juiste keuze, dat besef ik meer dan ooit!

Gianni Aerts | Oud-student

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Van Looy
Coördinator
caroline.vanlooy@thomasmore.be