Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementEvents & Creatie

Events & Creatie

Contact

Campus Geel
Caroline Van Looy
Coördinator
caroline.vanlooy@thomasmore.be

Events & Creatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ben je gefascineerd door de wervelende wereld van Events? Ben je een organisatietalent en wil je je creativiteit ten volle ontplooien om krachtige events neer te zetten? Dan is Events & Creatie echt iets voor jou!

Events zijn big business. Van creatieve concepten, over organisatie en communicatie tot uitvoering en opvolging.  Je leert alles om een succesvol business of publieksevent op poten te zetten. Dankzij doorgedreven projectmanagement skills beheers je de hele business van A tot Z en kan je aan de slag in de eventsector maar ook ver daarbuiten.

Je combineert een business mindset met creativiteit, organisatieskills en een commerciële flair. Creatieve technieken, Eventcommunicatie, Projectmanagement, Business events, graphic&visual media en zo veel meer, het komt allemaal aan bod in deze opleiding! En uiteraard leer je best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten in ons eigen evenementenbureau Your Events. Geen simulaties, maar the real thing!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Een extra vreemde taal leren of je toch liever wat verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Events & Creatie zelf ontdekken.

Creatieve concepten bedenken, commercieel pitchen, organiseren, plannen, damage control ... You name it! Alle facetten van event management kwamen aan bod op mijn stage bij evenementenbureau Zanzibar. En ondertussen heb ik er ook mijn contract getekend als Project Assistant! Events & Creatie was voor mij 100% de juiste keuze, dat besef ik meer dan ooit!

Gianni Aerts | Oud-student

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Van Looy
Coördinator
caroline.vanlooy@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.