Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodOffice ManagementCommunicatie & Creatie

Communicatie & Creatie

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator
katrien.desmedt@thomasmore.be

Communicatie & Creatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Zijn digitale media helemaal je ding? Ben je een doener en hou je van experimenteren? Dan is Communicatie & Creatie echt iets voor jou!

Je leert alles over interne en externe bedrijfscommunicatie, welke media het meeste impact hebben op jouw doelpubliek en hoe je je boodschap nog krachtiger maakt. En uiteraard doe je dat best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten. Geen simulaties, maar the real thing!

Je combineert een business mindset met creatieve communicatievaardigheden en een commerciële flair. Conversation management, graphic&visual media, webcopywriting,  communicatiepsychologie en zo veel meer, het komt allemaal aan bod in deze opleiding!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Een extra vreemde taal leren of je toch liever wat verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Communicatie & Creatie zelf ontdekken.

In workshops die we zélf gaven, leerden we de admins van top bedrijven als Janssen Pharma en Genzyme hoe ze de nieuwste tools en communicatiemethoden konden inzetten in hun organisatie. Super leuk om te doen ... en de respons van de professionals was ongelofelijk positief! #bouwenaanjenetwerk

Virginie Fransen | Oud-student (2015)

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator
katrien.desmedt@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je binnenkort op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Belevingsdagen

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.