Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator
katrien.desmedt@thomasmore.be

Communicatie & Creatie

Traject van de Bachelor Office Management

campus Geel

Ben je gefascineerd door alles wat met communicatie te maken heeft? Zijn digitale media helemaal je ding? Ben je een doener en hou je van experimenteren? Dan is Communicatie & Creatie echt iets voor jou!

Je leert alles over interne en externe bedrijfscommunicatie, welke media het meeste impact hebben op jouw doelpubliek en hoe je je boodschap nog krachtiger maakt. En uiteraard doe je dat best in de praktijk! Vanaf dag één ga je aan de slag met opdrachten van echte klanten. Geen simulaties, maar the real thing!

Je combineert een business mindset met creatieve communicatievaardigheden en een commerciële flair. Conversation management, graphic&visual media, webcopywriting,  communicatiepsychologie en zo veel meer, het komt allemaal aan bod in deze opleiding!

Daarnaast geef jij je opleiding zelf vorm. Een extra vreemde taal leren of je toch liever wat verdiepen in Marketing? Het kan allemaal! Een groot stuk van je parcours bepaal je zelf!

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom een kijkje nemen tijdens een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei, 24 juni of 6 september. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Communicatie & Creatie zelf ontdekken.

In workshops die we zélf gaven, leerden we de admins van top bedrijven als Janssen Pharma en Genzyme hoe ze de nieuwste tools en communicatiemethoden konden inzetten in hun organisatie. Super leuk om te doen ... en de respons van de professionals was ongelofelijk positief! #bouwenaanjenetwerk

Virginie Fransen | Oud-student (2015)

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Smedt
Coördinator
katrien.desmedt@thomasmore.be