Contact

Campus Geel
Sofie Peeters
Opleidingsmanager
sofie.peeters@thomasmore.be

Office Management

Professionele Bachelor

Droom je van grote evenementen en projecten? Of wil je een krak worden op het gebied van communicatie? Ben je geboeid door de medische en farmaceutische wereld? Of maak je toch liever van je meertaligheid een troef op je CV? Wil je je ontplooien tot een echte people manager die vlot klantenservice of human resources projecten opzet? Word jij een netwerker die medewerkers en klanten van diverse culturen verbindt? Of ga je toch liever aan de slag als vertaler?

Kies de specialisatie die jou het meest boeit en maak van jezelf een sterk merk op de arbeidsmarkt.

Hands on? Yes please!

Jij hebt er écht zin in. Geen problemen, enkel uitdagingen. Vanaf dag 1 wakkeren we jouw goesting aan met échte praktijkopdrachten.

Neem dat gerust letterlijk. Echte praktijkprojecten voor echte klanten of bedrijven die naar de campus komen om jou te coachen en je alle kneepjes van het vak te leren. Zowel in het tweede als derde jaar loop je stage.

10 bedrijven op je cv. Gegarandeerd! Afstuderen doe je met een groot netwerk, tonnen praktijk én helemaal mee met de nieuwste trends.

Extra troeven

Opleiding op jouw maat | de ruime keuze aan specialisaties in de opleiding laat je toe om echt in te zetten op JOUW talenten en op JOUW goesting.

Stevige basis in communicatie, ICT & management | een straffe allround business opleiding, en toch gespecialiseerd.

2 diploma's in 1 klap | je kan in één moeite een diploma in het Nederlands én het Frans halen. Meer info.

Straffe stages | in binnen- en buitenland. Meer info

Persoonlijk contact | tussen docenten en studenten met veel persoonlijke begeleiding en coaching: je voelt je bij ons meteen thuis!

Garantie op werk | 96% van onze afgestudeerden hebben binnen de 3 maanden een job.

Verkort traject

Al een diploma op zak? Behaal een extra bachelordiploma Office Management in verkort traject, verhoog je kansen op een straffe job en teken voor een blitzcarrière in binnen- of buitenland! Ontdek onze verkorte trajecten hier.

Vragen? Shoot.

Neem gerust een kijkje in het menu rechtsboven voor meer praktische info ivm lessen, stages, getuigenissen, ... Heb je nog vragen? Contacteer ons via mail.

Loop eens mee op een openlesmoment. Of kom naar een van onze infodagen op zaterdag 11 maart, 6 mei of 24 juni. Je kan er rustig praten met docenten en studenten en zo Office Management zelf ontdekken.

...en wanneer het je best past

Al een diploma? Je kunt de opleiding Office Management ook volgen via een verkort traject.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Sofie Peeters
Opleidingsmanager
sofie.peeters@thomasmore.be