Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodLogopedie en AudiologieAudiologie

Audiologie

Contact

Audiologie

Afstudeerrichting

In de afstudeerrichting audiologie bestudeer je via authentieke casussen alle aspecten van de klinische audiologie en audiometrie, het aanpassen van hoortoestellen en implanteerbare hoorapparaten, en de bijhorende revalidatie. Je zoekt naar de juiste mogelijkheden en oplossingen voor het gehoorprobleem van kinderen, volwassenen en ouderen in een multidisciplinaire setting.

Je bachelorproef vormt een essentieel onderdeel van je professionalisering. Kies zelf je topic uit de bestaande audiologische onderzoeklijnen van de opleiding.  

Boeiende lesweken worden afgewisseld met leerrijke stages zodat je op het einde van je traject aan de slag kan als audioloog en audicien.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!