Contact

Campus Turnhout
Bernadette Plaetinck
Coördinator
bernadette.plaetinck@thomasmore.be

Lichamelijke Opvoeding - Bewegingsrecreatie

Traject van de Bachelor Leraar Secundair Onderwijs

Als professionele bachelor in het onderwijs secun­dair onderwijs ben je klaar om aan de slag te gaan in de eerste graad en tweede graad in het ASO, TSO en KSO (algemeen, technisch en kunst secundair onder­wijs) en ook in de derde en vierde graad van het BSO (beroeps secundair onderwijs).

Lichamelijke opvoeding – bewegingsrecreatie

Met de combinatie Lichamelijke Opvoeding- Bewegingsrecreatie kan je tevens aan de slag als leraar bewegingsopvoeding in het kleuter-, het lager onderwijs en secundair onderwijs. En ook de sportwereld biedt vele mogelijkheden om met je diploma aan de slag te gaan. Als expert sportieve vrijetijdsbesteding, erkend door de Vlaamse trainerschool en BLOSO, vind je ook makkelijk je weg als monitor of sportinstructeur. Je bent bovendien getraind om allerlei sportieve vrijetijdsbesteding te organiseren en te promoten.

Brochure Lichamelijke Opvoeding

Brochure Bewegingsrecreatie

Campus Turnhout: sportjuweeltje

De sportcampus in Turnhout (2010) heeft plaats voor 1.500 studenten.  De sporthal heeft een supervloer en toestellen van Olympische kwaliteit. De beweegstudio, uitgebaat door onze studenten, haalde met een fenomenale, superslimme Kinesiswand het neusje van de zalm in huis. En wat dacht je van onze polyvalente zaal met parketvloeren en een spiegelwand?

Op de campus bieden we naast Leraar LO nog 2 sportopleidingen aan: Sportmanagement (Bedrijfsmanagement) en Sport en Bewegen.

Twijfel je nog welke opleiding het best bij jou past?  Bekijk dan even onze brochure en ontdek de medisch verantwoorde bewegingsfreak, de pedagogisch verantwoorde sportheld of de economisch verantwoorde sportivo in jezelf!

Onderwijsbevoegdheid voor een  bijkomend onderwijsvak kan in één extra jaar verworven worden.

 

Beelden zeggen meer dan woorden. Ontdek hier  hier wat onze lerarenopleiding in Turnhout te bieden heeft.

Contact

Campus Turnhout
Bernadette Plaetinck
Coördinator
bernadette.plaetinck@thomasmore.be