Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodLeraar Secundair OnderwijsLichamelijke Opvoeding - Bewegingsrecreatie

Lichamelijke Opvoeding - Bewegingsrecreatie

Contact

Campus Turnhout
Bernadette Plaetinck
Coördinator
bernadette.plaetinck@thomasmore.be

Lichamelijke Opvoeding - Bewegingsrecreatie

Traject van de Bachelor Leraar Secundair Onderwijs

Als professionele bachelor in het onderwijs secun­dair onderwijs ben je klaar om aan de slag te gaan in de eerste graad en tweede graad in het ASO, TSO en KSO (algemeen, technisch en kunst secundair onder­wijs) en ook in de derde en vierde graad van het BSO (beroeps secundair onderwijs).

Met de combinatie Lichamelijke Opvoeding- Bewegingsrecreatie kan je tevens aan de slag als leraar bewegingsopvoeding in het kleuter-, het lager onderwijs en secundair onderwijs. En ook de sportwereld biedt vele mogelijkheden om met je diploma aan de slag te gaan. Als expert sportieve vrijetijdsbesteding, erkend door de Vlaamse trainerschool en BLOSO, vind je ook makkelijk je weg als monitor of sportinstructeur. Je bent bovendien getraind om allerlei sportieve vrijetijdsbesteding te organiseren en te promoten.

Onderwijsbevoegdheid voor een  bijkomend onderwijsvak kan in één extra jaar verworven worden.

>>> brochure Lichamelijke Opvoeding
>>> brochure Bewegingsrecreatie

De lerarenopleiding in beeld

Ontdek wat de lerarenopleiding op Campus Turnhout jou te bieden heeft:

Campus Turnhout: sportjuweeltje

De sportcampus in Turnhout (2010) heeft plaats voor 1.500 studenten.  De sporthal heeft een supervloer en toestellen van Olympische kwaliteit. De beweegstudio, uitgebaat door onze studenten, haalde met een fenomenale, superslimme Kinesiswand het neusje van de zalm in huis. En wat dacht je van onze polyvalente zaal met parketvloeren en een spiegelwand?

Op de campus bieden we naast Leraar LO nog 2 sportopleidingen aan: Sportmanagement (Bedrijfsmanagement) en Sport en Bewegen.

Twijfel je nog welke opleiding het best bij jou past?  Bekijk dan even onze brochure en ontdek de medisch verantwoorde bewegingsfreak, de pedagogisch verantwoorde sportheld of de economisch verantwoorde sportivo in jezelf!

Contact

Campus Turnhout
Bernadette Plaetinck
Coördinator
bernadette.plaetinck@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!