Contact

Campus Turnhout
Marjolein Moonen
Verantwoordelijke coördinator
marjolein.moonen@thomasmore.be

Campus Vorselaar
Leen Thijs
Opleidingsmanager
leen.thijs@thomasmore.be

 

Leraar Lager Onderwijs

Professionele Bachelor

Een job als onderwijzer? Dat is met beide voeten in het leven staan. Of jonge kinderen begeleiden in het groot worden (met vallen en opstaan).

Jij brengt de wereld binnen in de klas: kinderen ontdekken en bestuderen de wereld in al zijn facetten. Jij leert kinderen schrijven, lezen en probleemoplossend denken.  

Jij voedt kinderen mee op zodat ze zelfbewust en sterk in de maatschappij staan. Je bent hun veilige haven en diegene die ze zich vele jaren later nog herinneren.

Je maakt een wereld van verschil

Leerkracht lager onderwijs is niet niks: je bent van alle markten thuis. Je taal is correct, je rekent als de beste en kan vraagstukken oplossen, je brengt kinderen de liefde voor muziek, woord en beeld bij en leert hen openstaan voor cultuur en vreemde talen en nog zoveel meer. Jij zet de kinderen actief aan het werk en inspireert hen.    

Onze professionele bachelor tot leraar lager onderwijs is de beste voorbereiding voor deze uitdagende job: een praktijkgericht opleidingsprogramma op een stevige wetenschappelijk basis. Duik bovendien onder begeleiding van ervaren docenten en mentoren meteen in de praktijk. Je sluit de opleiding af met een 'lange stage' en een afstudeerproject (klik hier voor enkele afstudeerprojecten van 2015).

Wie afstudeert aan onze bachelor leraar lager onderwijs, mag zich met recht een deskundige, allround leerkracht lager onderwijs noemen, die dicht bij de kinderen en bij de wereld staat.

Nieuw vanaf 2015! De opleiding leraar lager onderwijs met keuze Islam op campus Mechelen. Meer info.

Nieuw vanaf 2016! De opleiding leraar lager onderwijs met keuze islam op campus Turnhout. Meer info via Leen.thijs@thomasmore.be of 014/50 81 66 of 0478/65 82 53

Nieuwsgierig naar de historiek van onze opleidingen? Klik hier voor een tijdlijn.

Start je volgend jaar een opleiding tot leerkracht en wil je al wat voorsprong nemen? Dat kan! Tijdens het tweede semester (feb 2017 - juni 2017) kan je al een vak volgen en zo een vrijstelling behalen voor volgend jaar. Meer info in deze flyer.

Voor elk wat wils...

De opleiding Leraar Lager Onderwijs kan je volgen in Mechelen, Turnhout en Vorselaar.

Leraar Lager Onderwijs MechelenLeraar Lager Onderwijs TurnhoutLeraar Lager Onderwijs Vorselaar

...en wanneer het je best past

Combineer je job met de opleiding leraar lager onderwijs met ons verkort voltijds of deeltijds traject of met ons traject in avond/weekendopleiding.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Turnhout
Marjolein Moonen
Verantwoordelijke coördinator
marjolein.moonen@thomasmore.be

Campus Vorselaar
Leen Thijs
Opleidingsmanager
leen.thijs@thomasmore.be