Contact

Campus Vorselaar
Jonas Vreys
Opleidingsmanager
jonas.vreys@thomasmore.be

Leraar Kleuteronderwijs

Professionele Bachelor

Als je ervoor kiest om kleuterleid(st)er te worden, kies je voor een job waar je al lang wat voor voelt, waar je al lang naar uitkijkt. Want geef toe: jonge kinderen en hun wereld, dat is jouw ding. Als kleuterleid(st)er help je kleuters om spelenderwijze de wereld te ontdekken, om die ingewikkelde wereld rondom hen te structureren. Maar je troost en speelt en lacht ook samen … Voor de kleuters ben je een veilige haven. Je ziet hen dan ook dag na dag groeien en openbloeien.

Kleuters zien groeien en ontwikkelen

Als kleuterleid(st)er moet je goed weten hoe jonge kinderen zich ontwikkelen. Je zal daarom elke dag opnieuw een speel- en leeromgeving moeten creëren die de kleuters uitdaagt en prikkelt. Dat leer je gaandeweg, maar je moet het ook wel een beetje ‘in je hebben’.

Onze professionele bachelor kleuteronderwijs bereidt je voor op deze uitdagende job met een toekomstgericht opleidingsprogramma dat wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden, met stage vanaf het begin van de opleiding, evenwichtig combineert.

Wie afstudeert aan onze bachelor kleuteronderwijs, mag zich terecht een ‘professional’ noemen die dicht bij de kinderen staat en bewust omgaat met al wie daar bij betrokken is.

NIEUW vanaf september 2016: avond- en weekendtraject opleiding leraar kleuteronderwijs op campus Kruidtuin in Mechelen

Combineer je job met de opleiding leraar kleuteronderwijs met ons traject in avond/weekendopleiding.
Misschien heb je al een bachelordiploma, maar wens je een bijkomende opleiding tot leraar kleuteronderwijs te volgen in een avond- en weekendopleiding? Dat kan vanaf september 2016!
Vragen? Info? Mail meteen naar info.bakoa@thomasmore.be 

Verkort traject op campus Vorselaar

Heb je al een diploma hoger onderwijs? Dan kan je op campus Vorselaar instappen in een verkort traject van twee semesters voor wie al leraar is of drie semesters voor bachelors of masters zonder lerarendiploma.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Vorselaar
Jonas Vreys
Opleidingsmanager
jonas.vreys@thomasmore.be