Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodLeraar Kleuteronderwijs

Leraar Kleuteronderwijs

Contact

Campus Vorselaar
Jonas Vreys
Opleidingsmanager
jonas.vreys@thomasmore.be

Leraar Kleuteronderwijs

Professionele Bachelor

Als je ervoor kiest om kleuterleid(st)er te worden, kies je voor een job waar je al lang wat voor voelt, waar je al lang naar uitkijkt. Want geef toe: jonge kinderen en hun wereld, dat is jouw ding. Als kleuterleid(st)er help je kleuters om spelenderwijze de wereld te ontdekken, om die ingewikkelde wereld rondom hen te structureren. Maar je troost en speelt en lacht ook samen … Voor de kleuters ben je een veilige haven. Je ziet hen dan ook dag na dag groeien en openbloeien.

Kleuters zien groeien en ontwikkelen

Als kleuterleid(st)er moet je goed weten hoe jonge kinderen zich ontwikkelen. Je zal daarom elke dag opnieuw een speel- en leeromgeving moeten creëren die de kleuters uitdaagt en prikkelt. Dat leer je gaandeweg, maar je moet het ook wel een beetje ‘in je hebben’.

Onze professionele bachelor kleuteronderwijs bereidt je voor op deze uitdagende job met een toekomstgericht opleidingsprogramma dat wetenschappelijke inzichten en praktische vaardigheden, met stage vanaf het begin van de opleiding, evenwichtig combineert.

Wie afstudeert aan onze bachelor kleuteronderwijs, mag zich terecht een ‘professional’ noemen die dicht bij de kinderen staat en bewust omgaat met al wie daar bij betrokken is.

NIEUW vanaf september 2016: avond- en weekendtraject opleiding leraar kleuteronderwijs op campus Kruidtuin in Mechelen

Combineer je job met de opleiding leraar kleuteronderwijs met ons traject in avond/weekendopleiding.
Misschien heb je al een bachelordiploma, maar wens je een bijkomende opleiding tot leraar kleuteronderwijs te volgen in een avond- en weekendopleiding? Dat kan vanaf september 2016!
Vragen? Info? Mail meteen naar info.bakoa@thomasmore.be 

Verkort traject op campus Vorselaar

Heb je al een diploma hoger onderwijs? Dan kan je op campus Vorselaar instappen in een verkort traject van twee semesters voor wie al leraar is of drie semesters voor bachelors of masters zonder lerarendiploma.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Vorselaar
Jonas Vreys
Opleidingsmanager
jonas.vreys@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!