Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodLEON

LEON

Contact

Campus  Mechelen Kruidtuin 
Ilse Van Heddegem
Coördinator
015 36 92 79
leon@thomasmore.be

Campus Mechelen Kruidtuin 
Leen Hoste
Administratief medewerker
015 36 92 71
leon@thomasmore.be

LEON

Permanente vorming of nascholing

De nascholingsprogrammatie 2017-2018 staat volledig online. Klik op 'Programmatie 2017-2018' in het menu-overzicht hiernaast om verder te grasduinen in ons aanbod. Inschrijven kan uitsluitend via ons webformulier. Voor de webversie van onze brochure klik je hier.   Wil jij een gedrukt exemplaar in jouw brievenbus? Mail ons dan uw adresgegevens door!

LEON is het kenniscentrum van de lerarenopleidingen van Thomas More Mechelen dat, naast nascholingen en professionaliseringstrajecten voor leerkrachten en directies (individueel of in teamverband), ook de praktijkcoördinatie (stages) en alle vormen van dienstverlening van en met het werkveld groepeert.

LEON nascholing organiseert professionaliseringstrajecten (individiuele of teamgerichte nascholingssessies), postgraduaten en andere vervolgopleidingen voor afgestudeerden uit de lerarenopleidingen. De nascholingssessies staan open voor alle actoren, actief in het onderwijsveld.

LEON dienstverlening
 stimuleert en coördineert  ondersteunende activiteiten in het kader van de praktijkstages van de aspirant-leerkrachten, zoals mentorenontmoetingsdagen of praktijkdagen. Via de organisatie van diverse studiedagen, waaraan iedereen die werkzaam is in het reguliere onderwijs kan aansluiten, proberen we nieuwe impulsen te geven aan zowel het basis- als secundair en volwassenonderwijs. In diverse overlegorganen, o.a. met pedagogische begeleidingsdiensten, is LEON een gewaardeerde partner.

LEON praktijkcoördinatie legt de focus op de organisatie en ondersteuning van de stages voor alle studenten van de lerarenopleiding van Thomas More Mechelen. 

LEON organiseert al haar nascholingen op Campus Kruidtuin in Mechelen.

 LeON logo tekst onder

Nieuws

Contact

Campus  Mechelen Kruidtuin 
Ilse Van Heddegem
Coördinator
015 36 92 79
leon@thomasmore.be

Campus Mechelen Kruidtuin 
Leen Hoste
Administratief medewerker
015 36 92 71
leon@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.