Voorzieningen en begeleiding

Trajectbegeleiding

De trajectbegeleider staat je met raad en daad bij en vormt een trouw aanspreekpunt. Zowel op gebied van studieadvies als om je persoonlijk programma samen te stellen.

Heb je al een opleiding achter de rug en denk je vrijstellingen te kunnen krijgen? Of wil je gewoon meer info? Neem dan contact op met de trajectbegeleider: Werner Goossens (werner.goossens@thomasmore.be). Hij zal samen met jou de verschillende mogelijkheden bekijken en je wegwijs maken in de te volgen procedures.

Ombudsdienst

De ombuds behartigt in alle objectiviteit en discretie jouw belangen en bemiddelt tussen studenten en het onderwijzend personeel, zowel tijdens de examenperiodes als daarbuiten. Hij/zij luistert, informeert, verstrekt eerstelijnshulp en verwijst eventueel door naar gespecialiseerde instanties.

Studentenvoorzieningen

Studeren is meer dan met je neus in de boeken te zitten. Bij de dienst Studentenvoorzieningen kan je terecht voor alles wat niet met je opleiding zelf te maken heeft.

Ontdek alle voorzieningen

Op elke campus een bib!

Thomas More heeft een moderne bibliotheek op elke campus. Je vindt er boeken, algemene tijdschriften, kranten, vakliteratuur, diverse audiovisuele middelen en digitale informatiebronnen.

Ga naar de website van de bib

Studeren op maat

Anderstalig? Topsporter? Kunstenaar? Functiebeperking? Student-ondernemer? Welke reden je ook hebt, klik hier en kom te weten wat Thomas More voor jou kan doen.

Lees meer