Overslaan en naar de inhoud gaan

Webdesign

Contact

Campus Mechelen Kruidtuin
Robby Vanelderen
Opleidingsmanager
robby.vanelderen@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 20

Campus Mechelen Kruidtuin
Anneliese Messens
Studietrajectbegeleider
anneliese.messens@thomasmore.be

Campus Mechelen Kruidtuin
Gerda Aerts
Opleidingssecretariaat
gerda.aerts@thomasmore.be

Webdesign

Specialisatie van keuzetraject Interactive Multimedia Design van de bachelor Informatiemanagement en Multimedia

Je bent technisch, creatief en leergierig. Als echte ‘cyber geek’ ben je gek op multimedia en het internet. Pixels en design zijn helemaal je ding. Je wilt leren hoe je een pixelperfect ontwerp naadloos omzet naar een werkende website. Met vorm, beeld en animaties weet je woorden te versterken of zelfs overbodig te maken.

In het traject Webdesign ga je met de nieuwste technieken aan de slag om multimediale, dynamische en interactieve websites en apps te ontwerpen. Welkom in de digitale wereld van innovatie, tech en media!

We leiden je zowel creatief als technisch op om straffe ideeën om te zetten in interactieve toepassingen: je leert websites, webapplicaties en multimediaproducten ontwikkelen die conceptueel, communicatief en commercieel doordacht zijn. Usability, PHP, Drupal, Illustrator, Photoshop, ... de opleiding brengt je up-to-speed!

Je leert een verhaal te vatten in beelden via visual storytelling, montage, visuele effecten en audio. Ook 3D en animatie staan op het programma. De focus ligt op digital design: motion design, interaction design, mobile design. Maar met digital publishing gaan we ook design voor print niet uit de weg.

Daarnaast krijg je de basisprincipes mee van bedrijfskunde, projectmanagement, interactieve marketing, communiceren en presenteren.

Frederick Vanbrabant, 2012 Drupal/Php Developer @ These Days

Multimedia Design, da’s een uitgebreid en gevarieerd palet aan ‘best practices’ op het gebied van digitale vormgeving. Als student word je intensief begeleid én uitgedaagd om het beste van jezelf te geven. Je studeert dan ook af met een ijzersterk en flexibel jobprofiel!

Contact

Campus Mechelen Kruidtuin
Robby Vanelderen
Opleidingsmanager
robby.vanelderen@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 20

Campus Mechelen Kruidtuin
Anneliese Messens
Studietrajectbegeleider
anneliese.messens@thomasmore.be

Campus Mechelen Kruidtuin
Gerda Aerts
Opleidingssecretariaat
gerda.aerts@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!