Voorzieningen en begeleiding

Keuzetraject: Information Management & Security

6 Weken systeem

De lessen en evaluaties worden over het jaar gegeven in 4 blokken van 6 weken. Tijdens één blok wordt er gefocust op een beperkt aantal vakken. Hierdoor wordt de studiedruk gelijkmatig verspreid over het jaar en krijg je veel sneller feedback. 

New Ways of Working

Je bent een ‘digital native’ en volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet. Dat is ook nodig, want je zal terechtkomen in een werkomgeving die voortdurend verandert. Om je daarop voor te bereiden bieden we jou de gepaste actuele leervormen aan.

Met Bring Your Own Device heb je altijd en overal toegang tot het digitale leermateriaal, weblectures en alle bronnen die je nodig hebt. Ook allerlei vormen van binnen- en buitenschoolse interactie worden zo gestimuleerd.

Met Flipped Classroom stimuleren we een actieve en dynamische aanpak die je toelaat de leerstof veel beter te begrijpen. Praktische oefeningen, groepsprojecten, samenwerken en kennisdeling staan centraal!

Samenwerking met het werkveld

We hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met het werkveld. We volgen de snelle evoluties daarin op de voet om onze opleiding te actualiseren.

Ook jou willen we de kans geven om via project- en werkplekleren (leren op de werkvloer) de nieuwste technologieën uit te testen in een echte werkomgeving.

Bovendien word je begeleid door docenten en gastdocenten die zelf actief zijn in het werkveld.

@Work

Aan het werk vanaf dag 1, dat mag je verwachten bij onze opleiding. Praktijk vormt de rode draad, met hands-on projectwerk, innovation labs, practice enterprise, real-life casestudies, deelname aan congressen enz. Je sluit dit keuzetraject af met een volledig semester stage.

Studentenvoorzieningen

Studeren is meer dan met je neus in de boeken te zitten. Bij de dienst Studentenvoorzieningen kan je terecht voor alles wat niet met je opleiding zelf te maken heeft.

Ontdek alle voorzieningen

Op elke campus een bib!

Thomas More heeft een moderne bibliotheek op elke campus. Je vindt er boeken, algemene tijdschriften, kranten, vakliteratuur, diverse audiovisuele middelen en digitale informatiebronnen.

Ga naar de website van de bib

Studeren op maat

Anderstalig? Topsporter? Kunstenaar? Functiebeperking? Student-ondernemer? Welke reden je ook hebt, klik hier en kom te weten wat Thomas More voor jou kan doen.

Lees meer