Verkort traject Information Management & Security

Mis de boot niet. Volg een VERKORT TRAJECT INFORMATION MANAGEMENT & SECURITY in Mechelen.

Bedrijfsleven zoekt echte informatiespecialisten

Heb je al een diploma met een basis bedrijfskunde en/of ICT, maar wil je een scherper profiel op de arbeidsmarkt? Volg een verkort traject Information Management & Security, geef je cv en je LinkedIn-profiel een boost van jewelste en word de informatiespecialist die het verschil maakt.

Grondstof van de toekomst

“Data, dat is de nieuwe olie”, zegt Luc Goossens, Technical Sales and Solutions Leader bij IBM. “Het is de grondstof van deze eeuw, maar zoals je ruwe olie eerst moet raffineren tot benzine, zo moet je de informatie uit de data halen.” En dat is precies wat de in Vlaanderen unieke opleiding Information Management en Security aanleert. De overvloed aan data die in een bedrijf of een organisatie beschikbaar is, beter en efficiënter beheren. Maar technologie heeft ook zijn zwakke kantjes die door  hackers kunnen worden misbruikt. Om die waardevolle informatie te beveiligen hebben bedrijven nood aan ethisch verantwoorde hacker en bewuste beveiligingsexpert.

Iets voor jou?

Door de vrijstellingen op basis van je diploma ligt een bachelor Informatiemanagement en Multimedia (keuzetraject: Information Management & Security) via een traject van één jaar zeker binnen jouw bereik. Voor bachelors bedrijfsmanagement, toegepaste informatica en elektronica-ICT kunnen we een modeltraject van 1 jaar aanbieden. Heb je een ander diploma, contacteer ons gerust en dan bekijken we samen hoe we voor jou een persoonlijk studieprogramma van twee semesters op maat van jouw ambities kunnen uitwerken. Daarna kun je opteren voor een intensieve stage van twaalf weken in een aansluitend derde semester.

Om op maat van jouw talenten en interesses te kunnen werken, kan je kiezen uit 2 verschillende opties: Data Manager of Cyber Security Expert.

Geïnteresseerd?

Neem gerust contact op met Hans Tubbax.

Sander Theuns consultant @ Capgemini

Na mijn marketingstudies wilde ik mijn kennis uitbreiden met Information Management & Security. Op Thomas More werd ik verder geholpen met een traject op maat. Gedurende één jaar volgde ik vakken die aansloten bij mijn interesses en de gebieden waarin ik me wilde ontwikkelden. De flexibiliteit om vakken van de hele opleiding tegelijk te kunnen combineren en de persoonlijke aanpak droegen bij tot deze leerrijke ervaring.