Praktijk

Interactive Multimedia Design

De opleiding draait niet alleen rond ‘kennen’, maar ook rond ‘kunnen’. Voor diverse opleidingsonderdelen voorzien we naast de theorielessen ook practica in kleine groepen, waar je praktisch aan het werk gaat onder begeleiding van een docent. Dankzij de uitgebalanceerde mix van theorie en praktijk vinden onze afgestudeerden probleemloos een plaats op de arbeidsmarkt.

In het tweede semester maak je jaarlijks een project, waar je de vaardigheden die je in het eerste semester aangeleerd kreeg, toepast.

Je bent al aan de slag!

Studenten van het afstudeertraject interactive multimedia design kunnen als eindwerk ook solliciteren voor Designosource. In Designosource maken laatstejaarsstudenten deel uit van een online agency waarin zij fungeren als vormgever en ontwikkelaar van digitale media zoals websites, mobiele applicaties, interactieve marketing, digitale magazines, corporate identity design, ...  www.designosource.be.

Het eindproject kan eventueel ook bestaan uit een small business project. Een small business project is een klein bedrijfje dat de studenten oprichten bij het begin van het academiejaar en op het einde van het academiejaar terug ontbinden. Zij ontwikkelen een product of dienst en brengen dat op de markt.