Onthaal en start academiejaar

Je bent in onze hogeschool ingeschreven voor het academiejaar 2017-2018. We heten je van harte welkom! Een nieuwe omgeving, nieuwe vakken, nieuwe docenten, een persoonlijk studietraject, studentenvereniging, lessenrooster, cursussen, vrijstellingen, lokalen, de mediatheek, mijn studietraject, … Klinkt dat allemaal wat overweldigend? Om je wegwijs te maken in Interactive Multimedia Design OF Information Management & Security, organiseren we een onthaaldag!

Al definitief ingeschreven?

Neem dan snel een kijkje op het studentenportaal (Interactive Multimedia Design of Information Management & Security). Daar vind je alle start- en onthaalinformatie gebundeld zodat je binnenkort vlot kan starten!

Interactive Multimedia Design

Onthaaldag eerstejaarsstudenten

Om je wegwijs te maken in de opleiding interactive multimedia design is er een onthaaldag voor eerstejaarsstudenten voorzien op vrijdag 15 september 2017 vanaf 9u00 op campus Kruidtuin - Gblok, Lange Ridderstraat 44 te Mechelen. Het einde van deze introductiedag is voorzien rond 17u.

Tijdens deze dag wordt de groepsindeling bekend gemaakt en maak je kennis met je medestudenten. Je krijgt verder praktische informatie i.v.m. de school, de opleiding en het gebruik van het netwerk (o.a. raadplegen van het collegerooster, het gebruik van het e-leerplatform, …) Omdat de klasgroep tijdens het middaguur samen blijft, breng je best een lunchpakket mee. Uiteraard zijn er in Mechelen ook heel wat mogelijkheden om iets  aan te kopen of te nuttigen. Als je al een laptop hebt, dan mag je die meebrengen voor een sessie over het configureren van je laptop voor toegang tot het schoolnetwerk.

Onthaaldag tweede- en derdejaarsstudenten

Voor tweede- en derdejaarsstudenten is een onthaalsessie gepland op donderdag 14 september 2017 vanaf 11u00 tot ca. 15u00 (voor tweedejaarsstudenten) en tot ca 16u00 (voor derdejaarsstudenten) op campus Kruidtuin - Gblok. Je krijgt dan informatie over internationalisering, samenstelling van individuele studieprogramma’s, eindproject, Small Business Project en stage.

Laptop

Informatie omtrent het aanschaffen van de juiste laptop vind je hier.

Information Management & Security

Onthaaldag eerstejaarsstudenten

We verwachten je op vrijdag 15 september 2017 vanaf 10u00 op campus De Vest, lokaal C2.05, Zandpoortvest 60 te Mechelen. Het einde van deze introductiedag is voorzien rond 15u00. Lunch wordt voorzien. Als je een laptop hebt, dan mag je die meebrengen voor een sessie over het configureren van je laptop voor toegang tot het schoolnetwerk.

Onthaaldag tweede- en derdejaarsstudenten

We verwachten jullie op donderdag 14 september 2017 vanaf 13u00 tot ca. 16u00, lokaal G1.25. Je krijgt dan informatie over samenstelling van individuele studieprogramma’s, eindproject, stage en diverse projecten.

Start Academiejaar

De lessen starten officieel op maandag 18 september 2017.

Boeken- en cursuslijsten

Op maandag 4 september publiceren we de lijsten met boeken en cursussen van het eerste semester. Je vindt alle informatie op deze link.

 

Studeren met faciliteiten

Klik hier voor meer info over studeren met faciliteiten (bvb. wegens chronische ziekte, functiebeperking, leerstoornis, statuut topsport).

 

Individueel studietraject/Vrijstellingen

Indien je vragen hebt over je individueel studietraject of aanvraag vrijstellingen, dan kan je contact opnemen met de studietrajectbegeleidster: anneliese.messens@thomasmore.be.

Tot binnenkort!