Inschrijven voor Informatie Management & Security (IMS)

Het programma van het eerste jaar van IMS is voor alle opties gelijk  (Business Analytics, Business Intelligence en Information Security). Dit geeft jou het eerste jaar de tijd om van de verschillende opties te proeven alvorens je keuze 'echt' te maken in het tweede jaar. Gezien de keuze voor het eerste jaar nog niet uitmaakt, is het administratief het simpelste om iedereen van fase 1 in te schrijven voor de optie Business Intelligence. Gelieve dit dan ook te kiezen bij inschrijving. 

Volgende is enkel van belang voor de geïnteresseerden CyberSecurity:
Door de samenwerking met Denayer voor de optie Information security, kunnen de geïnteresseerden kiezen voor een eerder technische of eerder management-track. Voor hen is het WEL belangrijk dat zij de juiste optie kiezen. Deze extra optie die wij willen aanbieden aan onze studenten, maakt het inschrijven echter verwarrend (waarvoor onze excuses). Gelieve dan ook volgende richtlijnen te volgen:

  • Technische track (i.s.m. De nayer) --> Inschrijven via Electronica ICT systemengineer Of IMS- Information security
  • Management track --> Inschrijven IMS en kiezen voor de optie Business Intelligence (en NIET voor Information security) 

Verder naar de inschrijvingen: 
http://www.thomasmore.be/inschrijven/hoe-inschrijven