ICT for everyone

De wereld van ict gaat bij bedrijven, organisaties of het dagelijks leven allang niet meer alleen over programmeren en software ontwikkelen. De wereld van ict gaat tegenwoordig ook over web-design, digitale veiligheid, Big Data, wearables en Internet of Things. Zelfs het oplossen van milieu en maatschappelijke problemen leunt deels op de schouders van ict’ers. 

Een continue toestroom van nieuwe studenten en werknemers is dan ook noodzakelijk voor de toekomst. Om voor alle bovenstaande disciplines nieuw talent te blijven leveren, is er vraag naar verschillende soorten ict’ers. De wereld zoekt nu ook ict’ers die zich veel meer richten op de gebruikers van ict en op de samenleving: werknemers die kansen zien en oplossingen aandragen op verschillende vlakken en binnen verschillende sectoren. 

Om aan die vraag naar verscheidenheid te kunnen voldoen worden er in de campussen van Thomas More De Nayer en Mechelen verschillende opleidingen georganiseerd die elk op een ander aspect van ICT focussen. Maak kennis met de 7 Electronics & ICT tracks van de toekomst bij Thomas More Campus De Nayer en Campus De Vest (Mechelen)

Meer info over tracks 1 t/m 4?
www.thomasmore.be/elektronica-ict/elektronica-ict-campus-nayer

Meer info over tracks 5 t/m 7?
www.thomasmore.be/information-management-security-ims