Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodElektromechanicaOnderhoudstechnologie

Onderhoudstechnologie

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be 

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Onderhoudstechnologie

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

Het onderhoud van installaties is hier het grote thema van de afstudeerrichting Onderhoudstechnologie. Vanuit dit oogpunt ga je allerhande systemen (elektrische, mechanische, hydraulische, pneumatische ...) bestuderen. Je krijgt uitgebreid te maken met de planning van onderhoudswerken, montage- en demontagetechnieken, planlezen, werkmethodes en aanverwanten. Je start deze afstudeerrichting met basisactiviteiten onderhoud en eindigt met heel gespecialiseerde onderhoudstechnieken.

Als verantwoordelijke maak je een onderhoudsplanning voor technische installaties. Je zorgt ervoor dat machines optimaal blijven werken door het uitvoeren van zowel mechanisch als elektrisch onderhoud. Als technisch verantwoordelijke stel je machines en installaties in dienst. Door een juiste afstelling van die installaties help je technische processen te optimaliseren.

 

Jeff Peeters, 2011
"Mijn hobby’s zijn oldtimerrestauratie en werken met en aan landbouwmachines. Mijn keuze voor Onderhoudstechnologie mag dus niet verbazen. Tijdens mijn eindstage kreeg ik al werkaanbiedingen, onder meer van Ineos Manufacturing, waar ik nu verantwoordelijk ben voor het onderhoud, afregelen en kalibreren van alle elektropneumatische en elektronische toestellen en het functioneel houden van de elektrische installaties. Dankzij de goede voorbereiding tijdens de opleiding voel ik me helemaal thuis in deze job. Een job met veel uitdagingen en veel variatie."

Nieuws

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be 

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.