Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodElektromechanicaElektromechanica

Elektromechanica

Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Elektromechanica

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

In deze afstudeerrichting ligt het accent voornamelijk op productontwikkeling en de meest uiteenlopende technieken in de productieautomatisering, productieprocessen en meet- en controlesystemen. Je krijgt veel te maken met ontwerpen, CAD, CNC en PLC's.

Als productontwerper of technisch tekenaar ontwerp, bouw en automatiseer je machines en productielijnen. Je helpt bij de engineering en productontwikkeling van nieuwe installaties. Je wordt product- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je optimaliseert het productieproces via het opstellen van een degelijke werkplanning en kwaliteitscontroles. Een job als opleidingsverantwoordelijke, veiligheidsverantwoordelijke of als technisch-commercieel verantwoordelijke behoort tot je mogelijkheden.

Glenn Van Diest, 2013
"Voor mij bood de afstudeerrichting Elektromechanica de meeste toekomstmogelijkheden. Ik vond in de opleiding met de labsessies en projecten een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Tijdens mijn stage bij JCB leerde ik hoe het er in “de echte wereld” aan toegaat met productontwikkeling, deadlines, probleemoplossing, budgetbeheer, … En ik kreeg er ook mijn eerste jobaanbieding als servicetechnicus. Vanuit mijn bacheloropleiding Elektromechanica kreeg ik een goede algemene basis mee, maar ook nog enkele specifieke opleidingen. Mijn talenkennis Engels en Frans en managementskills komen bij de klanten nu erg van pas."

Nieuws

Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.