Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Elektromechanica

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

In deze afstudeerrichting ligt het accent voornamelijk op productontwikkeling en de meest uiteenlopende technieken in de productieautomatisering, productieprocessen en meet- en controlesystemen. Je krijgt veel te maken met ontwerpen, CAD, CNC en PLC's.

Als productontwerper of technisch tekenaar ontwerp, bouw en automatiseer je machines en productielijnen. Je helpt bij de engineering en productontwikkeling van nieuwe installaties. Je wordt product- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je optimaliseert het productieproces via het opstellen van een degelijke werkplanning en kwaliteitscontroles. Een job als opleidingsverantwoordelijke, veiligheidsverantwoordelijke of als technisch-commercieel verantwoordelijke behoort tot je mogelijkheden.

Glenn Van Diest, 2013
"Voor mij bood de afstudeerrichting Elektromechanica de meeste toekomstmogelijkheden. Ik vond in de opleiding met de labsessies en projecten een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Tijdens mijn stage bij JCB leerde ik hoe het er in “de echte wereld” aan toegaat met productontwikkeling, deadlines, probleemoplossing, budgetbeheer, … En ik kreeg er ook mijn eerste jobaanbieding als servicetechnicus. Vanuit mijn bacheloropleiding Elektromechanica kreeg ik een goede algemene basis mee, maar ook nog enkele specifieke opleidingen. Mijn talenkennis Engels en Frans en managementskills komen bij de klanten nu erg van pas."

Nieuws

Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be