Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodElektromechanicaElektromechanica

Elektromechanica

Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Elektromechanica

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

In deze afstudeerrichting ligt het accent voornamelijk op productontwikkeling en de meest uiteenlopende technieken in de productieautomatisering, productieprocessen en meet- en controlesystemen. Je krijgt veel te maken met ontwerpen, CAD, CNC en PLC's.

Als productontwerper of technisch tekenaar ontwerp, bouw en automatiseer je machines en productielijnen. Je helpt bij de engineering en productontwikkeling van nieuwe installaties. Je wordt product- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je optimaliseert het productieproces via het opstellen van een degelijke werkplanning en kwaliteitscontroles. Een job als opleidingsverantwoordelijke, veiligheidsverantwoordelijke of als technisch-commercieel verantwoordelijke behoort tot je mogelijkheden.

Glenn Van Diest, 2013
"Voor mij bood de afstudeerrichting Elektromechanica de meeste toekomstmogelijkheden. Ik vond in de opleiding met de labsessies en projecten een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Tijdens mijn stage bij JCB leerde ik hoe het er in “de echte wereld” aan toegaat met productontwikkeling, deadlines, probleemoplossing, budgetbeheer, … En ik kreeg er ook mijn eerste jobaanbieding als servicetechnicus. Vanuit mijn bacheloropleiding Elektromechanica kreeg ik een goede algemene basis mee, maar ook nog enkele specifieke opleidingen. Mijn talenkennis Engels en Frans en managementskills komen bij de klanten nu erg van pas."

Nieuws

Contact

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!