Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodElektromechanicaAutomatisering

Automatisering

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Automatisering

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

In de afstudeerrichting Automatisering realiseer, regel en installeer je industriële installaties. Je verwerft een grondige kennis van PLC’s, visualisatiesystemen, regelaars en industriële computers. Al deze voorgaande aspecten vind je in een aantal hoogtechnologische laboratoria die opgebouwd zijn in samenwerking met de bedrijven. Door veelvuldige contacten (bijv.  gastcolleges) met buitenlandse bedrijven krijgt je opleiding een internationale dimensie.

Vermits je kiest voor een praktische studie, besteden we veel aandacht aan laboratoria. Via projectwerk leer je in team werken wat uitermate belangrijk is in je toekomstige carrière.

Je diploma biedt boeiende beroepskansen: in industrie, onderwijs, technische diensten van openbare besturen, studiebureaus enz. Van adviseur tot projectverantwoordelijke of energiemanager. Ook voor jobs met internationale profilering kom je in aanmerking.

 

Niels Ongkowidjojo, 2005
"Als bachelor Elektromechanica afstudeerrichting Automatisatie ben ik begonnen als looptester/troubleshooter tijdens shut-downs op verschillende bedrijven. Na enkele jaren buitendienst kwam ik bij engineering terecht en nu ben ik projectleader bij de firma M+W Process Automation. Met mijn team van ongeveer 10 engineers doen we alles: van de beslissing over de gepaste meetprincipes en de indeling van de nieuwe schakelkamer, de programmatie en looptesten tot het volledige veiligheidsdossier en de start-up."

Nieuws

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.