Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Automatisering

Afstudeerrichting van de Bachelor Elektromechanica

In de afstudeerrichting Automatisering realiseer, regel en installeer je industriële installaties. Je verwerft een grondige kennis van PLC’s, visualisatiesystemen, regelaars en industriële computers. Al deze voorgaande aspecten vind je in een aantal hoogtechnologische laboratoria die opgebouwd zijn in samenwerking met de bedrijven. Door veelvuldige contacten (bijv.  gastcolleges) met buitenlandse bedrijven krijgt je opleiding een internationale dimensie.

Vermits je kiest voor een praktische studie, besteden we veel aandacht aan laboratoria. Via projectwerk leer je in team werken wat uitermate belangrijk is in je toekomstige carrière.

Je diploma biedt boeiende beroepskansen: in industrie, onderwijs, technische diensten van openbare besturen, studiebureaus enz. Van adviseur tot projectverantwoordelijke of energiemanager. Ook voor jobs met internationale profilering kom je in aanmerking.

 

Niels Ongkowidjojo, 2005
"Als bachelor Elektromechanica afstudeerrichting Automatisatie ben ik begonnen als looptester/troubleshooter tijdens shut-downs op verschillende bedrijven. Na enkele jaren buitendienst kwam ik bij engineering terecht en nu ben ik projectleader bij de firma M+W Process Automation. Met mijn team van ongeveer 10 engineers doen we alles: van de beslissing over de gepaste meetprincipes en de indeling van de nieuwe schakelkamer, de programmatie en looptesten tot het volledige veiligheidsdossier en de start-up."

Nieuws

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be