Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodElektromechanica

Elektromechanica

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Elektromechanica

Professionele Bachelor

Ben je gebeten door techniek en technologische innovatie? Wil je een praktijkgerichte omgeving met de meest moderne technologieën?  Dan is onze opleiding Elektromechanica iets voor jou. Het is een 3-jarige professionele bacheloropleiding die van jou een specialist maakt in een breed domein.
De basis van de opleiding is een samenspel van verschillende technische vakken: mechanica, elektriciteit, elektronica, ontwerpen, energie, automatisering,...
Natuurlijk is er ook aandacht voor veiligheid, kwaliteit, management en teamgericht werken. Een boeiende variatie is dus verzekerd.

De lessen starten steeds vanaf de basis zodat ook studenten van niet-technische vooropleidingen mee kunnen groeien naar volwaardige specialisten. Binnen de opleiding kies je voor afstudeerrichting in automatisering, elektromechanica, klimatisering, onderhoudstechnologie of procesautomatisering.

Extra info over de opleiding Elektromechanica op campus Geel

Een groep onafhankelijke experts erkende onze opleiding Elektromechanica als koploper in Vlaanderen. Goede contacten met bedrijven, praktische lessen met industriële apparatuur en diverse projecten zijn dan ook onze pluspunten. Als kroon op het werk loop je een bedrijfsstage in binnen- of buitenland. Zo zet je naadloos de stap van studie naar werk.

Je diploma biedt ruime beroepskansen. Overal is er permanent zeer veel vraag naar onze afgestudeerden: in industrie, technische diensten, studiebureaus,… Ook een job in het onderwijs of als zelfstandig ondernemer behoort tot de mogelijkheden. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om via een schakelprogramma verder te studeren tot master (vroeger industrieel ingenieur).

Saïda Van Bommel , Bert Luyten, 2013
"Toen we in juni afstudeerden als bachelors in de Elektromechanica, hadden we maar te kiezen uit de werkaanbiedingen. Maar wij besloten verder te studeren en startten aan het schakelprogramma naar een masteropleiding als Industrieel Ingenieur.
De theoretische en praktische bagage uit de bacheloropleiding vormen een prima basis om ons verder te ontplooien. Nu is het aan ons. "

Voor elk wat wils!

Binnen de opleiding Elektromechanica kies je tussen vijf afstudeerrichtingen.

AutomatiseringElektromechanicaKlimatiseringOnderhoudstechnologieProcesautomatisering

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.