Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be

Elektromechanica

Professionele Bachelor

Ben je gebeten door techniek en technologische innovatie? Wil je een praktijkgerichte omgeving met de meest moderne technologieën?  Dan is onze opleiding Elektromechanica iets voor jou. Het is een 3-jarige professionele bacheloropleiding die van jou een specialist maakt in een breed domein.
De basis van de opleiding is een samenspel van verschillende technische vakken: mechanica, elektriciteit, elektronica, ontwerpen, energie, automatisering,...
Natuurlijk is er ook aandacht voor veiligheid, kwaliteit, management en teamgericht werken. Een boeiende variatie is dus verzekerd.

De lessen starten steeds vanaf de basis zodat ook studenten van niet-technische vooropleidingen mee kunnen groeien naar volwaardige specialisten. Binnen de opleiding kies je voor afstudeerrichting in automatisering, elektromechanica, klimatisering, onderhoudstechnologie of procesautomatisering.

Extra info over de opleiding Elektromechanica op campus Geel

Een groep onafhankelijke experts erkende onze opleiding Elektromechanica als koploper in Vlaanderen. Goede contacten met bedrijven, praktische lessen met industriële apparatuur en diverse projecten zijn dan ook onze pluspunten. Als kroon op het werk loop je een bedrijfsstage in binnen- of buitenland. Zo zet je naadloos de stap van studie naar werk.

Je diploma biedt ruime beroepskansen. Overal is er permanent zeer veel vraag naar onze afgestudeerden: in industrie, technische diensten, studiebureaus,… Ook een job in het onderwijs of als zelfstandig ondernemer behoort tot de mogelijkheden. Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om via een schakelprogramma verder te studeren tot master (vroeger industrieel ingenieur).

Saïda Van Bommel , Bert Luyten, 2013
"Toen we in juni afstudeerden als bachelors in de Elektromechanica, hadden we maar te kiezen uit de werkaanbiedingen. Maar wij besloten verder te studeren en startten aan het schakelprogramma naar een masteropleiding als Industrieel Ingenieur.
De theoretische en praktische bagage uit de bacheloropleiding vormen een prima basis om ons verder te ontplooien. Nu is het aan ons. "

Voor elk wat wils!

Binnen de opleiding Elektromechanica kies je tussen vijf afstudeerrichtingen.

AutomatiseringElektromechanicaKlimatiseringOnderhoudstechnologieProcesautomatisering

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus De Nayer
Jimmy Bauwens
Opleidingsmanager
jimmy.bauwens@thomasmore.be

Campus Geel
Isabelle Poels
Opleidingsmanager
isabelle.poels@thomasmore.be