Contact

Campus Geel
Katrien De Meester
Opleidingsmanager
katrien.demeester@thomasmore.be

Chemie

Professionele Bachelor

Ben je geïnteresseerd in wetenschappen? Wil je met chemie in de praktijk aan de slag? Dan is een professionele bachelor in de Chemie iets voor jou!

Als bachelor in de Chemie kom je terecht in onderzoeks-, ontwikkelings- en controlelaboratoria van de industrie en overheid. Je kan ook kiezen voor een job als operator in een groot chemisch bedrijf. Je wetenschappelijke kennis, praktische vaardigheden, creativiteit en kritisch denkvermogen maken je onmisbaar in elk wetenschappelijk team. Werkzekerheid is dan ook gegarandeerd.

Onze opleiding bereidt je optimaal voor op dit brede, steeds veranderende werkveld. Onze grote en moderne labo’s staan ter beschikking om van jou een bekwaam laborant of operator te maken. Een team van gemotiveerde docenten staat in voor een kwaliteitsvolle opleiding, maar ook voor een heel persoonlijke aanpak.

Onze opleiding vormt je tot een chemist met vele mogelijkheden. Vanuit je interesse kies je voor één van de drie afstudeerrichtingen: biochemie, chemie en procestechnologie. Deze specialisatie geeft je de mogelijkheid om ook in een specifiek domein onderlegd aan de slag te gaan.

Wie afstudeert aan onze bachelor in de Chemie is klaar voor het werkveld, klaar om de toekomst van morgen mee vorm te geven! 

Voor elk wat wils

Binnen de opleiding Chemie kan je kiezen uit drie afstudeerrichtingen.

BiochemieChemieProcestechnologie

En wanneer het je best past

Afhankelijk van je diploma kan je de bacheloropleiding Chemie in verkort traject volgen.

Lees meer

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Meester
Opleidingsmanager
katrien.demeester@thomasmore.be