Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodChemie

Chemie

Contact

Campus Geel
Katrien De Meester
Opleidingsmanager
katrien.demeester@thomasmore.be

Chemie

Professionele Bachelor

Ben je geïnteresseerd in wetenschappen? Wil je met chemie in de praktijk aan de slag? Dan is een professionele bachelor in de Chemie iets voor jou!

Als bachelor in de Chemie kom je terecht in onderzoeks-, ontwikkelings- en controlelaboratoria van de industrie en overheid. Je kan ook kiezen voor een job als operator in een groot chemisch bedrijf. Je wetenschappelijke kennis, praktische vaardigheden, creativiteit en kritisch denkvermogen maken je onmisbaar in elk wetenschappelijk team. Werkzekerheid is dan ook gegarandeerd.

Onze opleiding bereidt je optimaal voor op dit brede, steeds veranderende werkveld. Onze grote en moderne labo’s staan ter beschikking om van jou een bekwaam laborant of operator te maken. Een team van gemotiveerde docenten staat in voor een kwaliteitsvolle opleiding, maar ook voor een heel persoonlijke aanpak.

Onze opleiding vormt je tot een chemist met vele mogelijkheden. Vanuit je interesse kies je voor één van de drie afstudeerrichtingen: biochemie, chemie en procestechnologie. Deze specialisatie geeft je de mogelijkheid om ook in een specifiek domein onderlegd aan de slag te gaan.

Wie afstudeert aan onze bachelor in de Chemie is klaar voor het werkveld, klaar om de toekomst van morgen mee vorm te geven! 

Voor elk wat wils

Binnen de opleiding Chemie kan je kiezen uit drie afstudeerrichtingen.

BiochemieChemieProcestechnologie

Afhankelijk van je diploma kan je de bacheloropleiding Chemie in verkort traject volgen.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Katrien De Meester
Opleidingsmanager
katrien.demeester@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!