Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodBouwBouw

Bouw

Contact

Campus Geel
Inge Tyskens
Opleidingsmanager
inge.tyskens@thomasmore.be

Bouw

Traject van de Bachelor Bouw

Weet jij dat de Dubai-toren met zijn 820m het hoogste gebouw ter wereld is? Kijk jij vol bewondering naar de fly-over die de verkeersknoop in Geel-West moet ontwarren? Kortom, ben je zowel geboeid door bouwprojecten in je buurt als door internationale bouwwerken? Intrigeert het reilen en zeilen op een bouwwerf je en wil jij daaraan bijdragen?

Je wil meedenken in een bouwteam om innovaties in energiezuinig en duurzaam bouwen concreet toe te passen in nieuwbouw of renovatie. Je wil leiding geven aan medewerkers, arbeiders en onderaannemers of meewerken op een studiebureau. Je werk het liefst in een team. Plannen en vooruitkijken zijn je troeven. Je leert het beste vertrekkend vanuit praktische voorbeelden tijdens de les. In de Taste-of-Technics-week kun je je hart ophalen. Je ziet de bouwsector als een innovatieve en groeiende omgeving waar een uitdagende baan op je wacht. Kies voor het keuzetraject Bouw!

getuigenissen van afgestudeerden werkzaam in de richting bouwbeeld bij bachelor in de bouw - keuzetraject bouw

Contact

Campus Geel
Inge Tyskens
Opleidingsmanager
inge.tyskens@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je binnenkort op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Belevingsdagen

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.