Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodBouwBouw

Bouw

Contact

Campus Geel
Inge Tyskens
Opleidingsmanager
inge.tyskens@thomasmore.be

Bouw

Traject van de Bachelor Bouw

Weet jij dat de Dubai-toren met zijn 820m het hoogste gebouw ter wereld is? Kijk jij vol bewondering naar de fly-over die de verkeersknoop in Geel-West moet ontwarren? Kortom, ben je zowel geboeid door bouwprojecten in je buurt als door internationale bouwwerken? Intrigeert het reilen en zeilen op een bouwwerf je en wil jij daaraan bijdragen?

Je wil meedenken in een bouwteam om innovaties in energiezuinig en duurzaam bouwen concreet toe te passen in nieuwbouw of renovatie. Je wil leiding geven aan medewerkers, arbeiders en onderaannemers of meewerken op een studiebureau. Je werk het liefst in een team. Plannen en vooruitkijken zijn je troeven. Je leert het beste vertrekkend vanuit praktische voorbeelden tijdens de les. In de Taste-of-Technics-week kun je je hart ophalen. Je ziet de bouwsector als een innovatieve en groeiende omgeving waar een uitdagende baan op je wacht. Kies voor het keuzetraject Bouw!

getuigenissen van afgestudeerden werkzaam in de richting bouwbeeld bij bachelor in de bouw - keuzetraject bouw

Contact

Campus Geel
Inge Tyskens
Opleidingsmanager
inge.tyskens@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!