Contact

Campus Geel
Sabine Vermuyten
sabine.vermuyten@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Lieve Plasqui
lieve.plasqui@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 00

Marketing

Afstudeerrichting van de Bachelor Bedrijfsmanagement

campus Geel
campus Mechelen

In de afstudeerrichting Marketing draait alles om trends, inzicht in de markt, strategie, communicatie en klantrelaties om de concurrentie snel en creatief een stapje voor te zijn.

We leren je de behoeften van je klanten in kaart brengen. Deze inzichten helpen je bij de doel­groepbepaling, het toepassen van verkoopstechnieken, het inzetten van je communicatietools, het bepalen van je distributiebeleid en 101 andere aspecten van een succesvolle marketing- en salesstrategie.

Door tijdens je opleiding real-life projecten uit te voeren krijg je massa’s praktijkervaring mee. Uiteraard wordt je Franse – of Duitse - en Engelse talenkennis ook flink bijgespijkerd.

Je rondt je studie af met een bedrijfsstage waar je meewerkt in een marketing- of salesafdeling en zelfstandig bedrijfsprojecten uitvoert.

@ Work

Aan het werk vanaf dag één van je opleiding, dat mag je bij ons verwachten. Praktijk vormt de rode draad, met bedrijfsbezoeken, gastcolleges, leerrijke projecten en stage. Docenten coachen je en dagen je uit om outside the box te denken en creatieve oplossingen aan te bieden.

Futureproof

Als marketeer van de toekomst maak je kennis met nieuwe werkvormen en trends: content marketing, digital marketing, brand activation, social media, experience marketing, e-commerce, viral marketing en instore marketing. Naast strategische vakken hebben we ook oog voor het creatieve aspect van de job: creatief schrijven, ontwerpen … het komt allemaal aan bod.

Je toekomst

Je toekomst is verzekerd! Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar gedreven marketeers die het verschil kunnen maken. Jij hebt alle troeven om te schitteren in je job: inzicht in de markt en in klantbehoeften, commerciële flair, communicatievaardigheden, management skills en kennis van de allernieuwste marketingtechnieken.

Je kunt aan de slag als sales manager, account executive, marktonderzoeker, marketinganalist enz. Je kunt doorgroei­en tot marketing manager, product of brand manager of marketingconsultant.

Werkzekerheid troef - je bent breed inzetbaar.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Sabine Vermuyten
sabine.vermuyten@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Lieve Plasqui
lieve.plasqui@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 00