Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodBedrijfsmanagementMarketing

Marketing

Contact

Campus Geel
Sabine Vermuyten
sabine.vermuyten@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Lieve Plasqui
lieve.plasqui@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 00

Marketing

Afstudeerrichting van de Bachelor Bedrijfsmanagement

campus Geel
campus Mechelen

In de afstudeerrichting Marketing draait alles om trends, inzicht in de markt, strategie, communicatie en klantrelaties om de concurrentie snel en creatief een stapje voor te zijn.

We leren je de behoeften van je klanten in kaart brengen. Deze inzichten helpen je bij de doel­groepbepaling, het toepassen van verkoopstechnieken, het inzetten van je communicatietools, het bepalen van je distributiebeleid en 101 andere aspecten van een succesvolle marketing- en salesstrategie.

Door tijdens je opleiding real-life projecten uit te voeren krijg je massa’s praktijkervaring mee. Uiteraard wordt je Franse – of Duitse - en Engelse talenkennis ook flink bijgespijkerd.

Je rondt je studie af met een bedrijfsstage waar je meewerkt in een marketing- of salesafdeling en zelfstandig bedrijfsprojecten uitvoert.

@ Work

Aan het werk vanaf dag één van je opleiding, dat mag je bij ons verwachten. Praktijk vormt de rode draad, met bedrijfsbezoeken, gastcolleges, leerrijke projecten en stage. Docenten coachen je en dagen je uit om outside the box te denken en creatieve oplossingen aan te bieden.

Futureproof

Als marketeer van de toekomst maak je kennis met nieuwe werkvormen en trends: content marketing, digital marketing, brand activation, social media, experience marketing, e-commerce, viral marketing en instore marketing. Naast strategische vakken hebben we ook oog voor het creatieve aspect van de job: creatief schrijven, ontwerpen … het komt allemaal aan bod.

Je toekomst

Je toekomst is verzekerd! Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar gedreven marketeers die het verschil kunnen maken. Jij hebt alle troeven om te schitteren in je job: inzicht in de markt en in klantbehoeften, commerciële flair, communicatievaardigheden, management skills en kennis van de allernieuwste marketingtechnieken.

Je kunt aan de slag als sales manager, account executive, marktonderzoeker, marketinganalist enz. Je kunt doorgroei­en tot marketing manager, product of brand manager of marketingconsultant.

Werkzekerheid troef - je bent breed inzetbaar.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Sabine Vermuyten
sabine.vermuyten@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Lieve Plasqui
lieve.plasqui@thomasmore.be
tel. +32 15 36 92 00

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!