Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodBedrijfsmanagementBusiness & Ondernemen

Business & Ondernemen

Contact

Campus Geel
Kate Van Dessel
Opleidingsmanager
kate.vandessel@thomasmore.be
tel. +32 473 99 24 03

Business & Ondernemen

Traject van de Bachelor Bedrijfsmanagement

campus Geel

Wil je graag een allround manager worden in een KMO of grote onderneming? Of droom je van een eigen bedrijf? Heb je commerciële feeling en kun je goed plannen, organiseren en coördineren? Ben je innovatief en zie je opportuniteiten? Dan zit je goed binnen het keuzetraject Business en Ondernemen.

Business_ondernemen1

 Je hebt zin om verantwoordelijkheid te nemen en slaagt erin om samen met anderen dingen in beweging te zetten. Je bent positief, enthousiast en communicatief. Je hebt een goed zicht op de business en met je natuurlijke flair weet je ook anderen mee te nemen in je ambities.

Kortom: Jij hebt passie voor ondernemen. Jij hebt ambitie en durft buiten de lijntjes te kleuren.

Je opleiding

In de bedrijfswereld is verandering de enige constante. Dankzij onze opleiding kun je hier vlot op inspelen en leer je anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

We geven je een stevige bedrijfseconomische basis mee, met een brede kijk op de verschillende functies binnen een organisatie: strategisch en logistiek management, accountancy en fiscaliteit, marketing en sales, financiële issues, business intelligence…

Daarnaast trainen we je ondernemende vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Via bootcamps, netwerkevenementen en persoonlijke coaching krijg je de kans om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Het programma is vanzelfsprekend sterk internationaal georiënteerd. In het tweede jaar volg je een aantal vakken samen met de internationale business-studenten op de campus, en je hebt de mogelijkheid om een semester te studeren in het buitenland.

Het sluitstuk van je opleiding is de verdediging van je portfolio voor een professionele jury: je toont dat je sterk staat om zelf een belangrijke rol in een bedrijf of organisatie op te nemen, en dat je goed zicht hebt op je kwaliteiten.

Entrepreneurs in wording

@Work

De opleiding krijgt volledig vorm in samenwerking met het bedrijfsleven. Al in het eerste jaar loop je een kijkstage op verschillende afdelingen van een bedrijf, je werkt aan cases en gaat op bedrijfsbezoek. Verderop in de opleiding krijg je de kans om aan een eigen business case te werken. Is jouw idee sterk genoeg, dan kun je in het 3de jaar misschien wel stage lopen in je eigen onderneming.

Tijdens de projectvakken in het 2de en 3de jaar werk je aan echte bedrijfsopdrachten. Je ontmoet mensen uit het werkveld en doorheen internationale bedrijfsbezoeken ontwikkel je ook de internationale dimensie van je professionele netwerk.

Je toekomst

Jij wordt de grensverlegger in een onderneming of de berekende avonturier in je eigen bedrijf.

Bedrijven en organisaties zijn voort­durend op zoek naar talent. Talent dat bereid is om de handen uit de mouwen te steken, outside the box denkt, oppor­tuniteiten ziet en kritisch maar positief ingesteld is. Alles gebaseerd op een stevige kennis van bedrijfsprocessen.

Je hebt alle kansen om binnen een bedrijf een belangrijke verantwoor­delijkheid op te nemen, en door te groeien naar een managementfunctie. Of waarom niet: je eigen bedrijf op te starten en te doen groeien.

Waar kun je aan de slag?

  • Je eigen bedrijf
  • Industriële sector
  • Logistieke sector
  • Handels-of dienstverlenende ondernemingen
  • Overheid: openbare besturen, lokale besturen ...
  • Non-profit: ziekenhuizen, ziekenfondsen, rusthuizen

 

Contact

Campus Geel
Kate Van Dessel
Opleidingsmanager
kate.vandessel@thomasmore.be
tel. +32 473 99 24 03

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.