Contact

Campus Geel
Hilde Geerts
hilde.geerts@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Marina Smits
marina.smits@thomasmore.be 
tel. +32 15 36 92 00

Accountancy-Fiscaliteit

Afstudeerrichting van de Bachelor Bedrijfsmanagement

campus Geel
campus Mechelen

Automatisering en digitalisering zijn niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Hierdoor overstijgt de job het zuiver boekhouden en spelen andere factoren zoals persoonlijke interactie tussen klant en kantoor en online rapporteren een cruciale rol. In de afstudeerrichting Accountancy-Fiscaliteit leer je inspelen op deze veranderingen: new skills en new opportunities, laat de digitale wereld op je los!

Boekhouden, adviesverlening, visie op groei en winstpotentieel, fiscale optimalisaties, online rapportering, inzicht en controle in het financieel beleid van de onderneming. Dat is zowat de core business van de opleiding én van jouw toekomstige job.

Hiervoor leer je gebruikmaken van software en databeheer in de cloud die digitale programmatie mogelijk maakt. Zo kan jij de onderneming en bedrijfsleider beter begeleiden en ondersteunen via e-services en inzicht in de financiële situatie opstellen in bijvoorbeeld Excel, en dat met slechts 1 klik op de knop! 

Jij

Management skills, projectmanagement en persoonlijke ontwikkeling: jij bent er klaar voor? Heb je zin in een praktijkgerichte opleiding? Perfect!
Doorheen je studie werk je met praktijkgerichte cases ontwikkeld door het beroepenveld en/of docenten. In het derde jaar kan je zelfs deelnemen aan practice enterprise waarbij je opdrachten uitvoert van en voor échte bedrijven. Meer informatie vind je in onze brochure.

Je wordt een manager die met de juiste skills en ervaring de financiële afdeling een duwtje in de rug geeft en verwerft bovendien alle competenties om zelf te ondernemen!

Je toekomst

Afgestudeerden Accountancy-Fiscaliteit zijn zeer gegeerd op de arbeidsmarkt omdat dit een knelpuntberoep is en je breed inzetbaar bent. Je kunt aan de slag als boekhouder, accountant of fiscalist in accountantskantoren, KMO’s, FOD financiën of multinationals. Daarnaast kan je in elke organisatie meedraaien op de financiële afdeling en financieel manager worden. Je kunt je ook vestigen als zelfstandige boekhouder-fiscalist (BIBF) of de titel van accountant- of belastingconsulent verwerven (IAB).

Heb je zin om nog verder te studeren? Deze afstudeerrichting biedt je de perfecte voorbereiding op het schakeljaar Handelswetenschappen.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Hilde Geerts
hilde.geerts@thomasmore.be
tel. +32 14 56 23 10

Campus Mechelen De Vest
Marina Smits
marina.smits@thomasmore.be 
tel. +32 15 36 92 00