Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodBachelor-na-bachelor Ouderencoaching

Bachelor-na-bachelor Ouderencoaching

Contact

Campus Geel
Christien Broeckmans
Opleidingsmanager
christien.broeckmans@thomasmore.be

Bachelor-na-bachelor Ouderencoaching

Bachelor-na-bachelor

De vergrijzing van de samenleving brengt een aantal maatschappelijke uitdagingen met zich mee. Beleidsmakers en professionals uit het werkveld buigen zich over vraagstukken zoals participatie, nieuwe woonvormen, zorgnoden, ondersteuning van mantelzorgers en omgaan met het levenseinde.

De banaba ouderencoaching wil professionele bachelors de nodige handvatten aanreiken om in de praktijk met deze uitdagingen aan de slag te gaan. Centraal in de opleiding staat het waarderend onderzoek en een kritische kijk op het beleid en de beeldvorming over ouderen.

Je toekomstige werkplek? adviesbureaus, openbare besturen, dienstencentra, buurt- en opbouwwerk, thuiszorgdiensten, woonzorgcentra, educatieve diensten van ouderenorganisaties, mutualiteiten, ...

Nieuws

Contact

Campus Geel
Christien Broeckmans
Opleidingsmanager
christien.broeckmans@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!