Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinbouw

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Tuinbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Op onze campus in Geel bieden wij je de unieke mogelijkheid om binnen de afstudeerrichting Tuinbouw een keuze te maken uit één van de vier specialisatierichtingen. In elke specialisatie leiden we je op tot een professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je kiest volgens je interesse uit Fruitteelt, Groenteteelt of Sierteelt. Je leert alles over de hedendaagse bedrijfsvoering om met de moderne productietechnieken tot een kwaliteitsvol eindresultaat te komen. In de specialisatie Tuinaanleg leer je hoe je op elk stukje grond een perfect afgewerkte tuin kunt realiseren.

Na je opleiding ben je direct inzetbaar als bedrijfsleider. Dat kan op het thuisbedrijf, maar ook op een extern bedrijf zijn de jobkansen groot. Daarnaast zijn er mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder zien we oud-studenten aan de slag als medewerker op proefstations, als keurder op de veiling maar ook het onderwijs biedt mogelijkheden. 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.