Overslaan en naar de inhoud gaan

Tuinbouw

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Tuinbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Op onze campus in Geel bieden wij je de unieke mogelijkheid om binnen de afstudeerrichting Tuinbouw een keuze te maken uit één van de vier specialisatierichtingen. In elke specialisatie leiden we je op tot een professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je kiest volgens je interesse uit Fruitteelt, Groenteteelt of Sierteelt. Je leert alles over de hedendaagse bedrijfsvoering om met de moderne productietechnieken tot een kwaliteitsvol eindresultaat te komen. In de specialisatie Tuinaanleg leer je hoe je op elk stukje grond een perfect afgewerkte tuin kunt realiseren.

Na je opleiding ben je direct inzetbaar als bedrijfsleider. Dat kan op het thuisbedrijf, maar ook op een extern bedrijf zijn de jobkansen groot. Daarnaast zijn er mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder zien we oud-studenten aan de slag als medewerker op proefstations, als keurder op de veiling maar ook het onderwijs biedt mogelijkheden. 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!