Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Tuinbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Op onze campus in Geel bieden wij je de unieke mogelijkheid om binnen de afstudeerrichting Tuinbouw een keuze te maken uit één van de vier specialisatierichtingen. In elke specialisatie leiden we je op tot een professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je kiest volgens je interesse uit Fruitteelt, Groenteteelt of Sierteelt. Je leert alles over de hedendaagse bedrijfsvoering om met de moderne productietechnieken tot een kwaliteitsvol eindresultaat te komen. In de specialisatie Tuinaanleg leer je hoe je op elk stukje grond een perfect afgewerkte tuin kunt realiseren.

Na je opleiding ben je direct inzetbaar als bedrijfsleider. Dat kan op het thuisbedrijf, maar ook op een extern bedrijf zijn de jobkansen groot. Daarnaast zijn er mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder zien we oud-studenten aan de slag als medewerker op proefstations, als keurder op de veiling maar ook het onderwijs biedt mogelijkheden. 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be