Overslaan en naar de inhoud gaan

Landbouw

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Landbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Binnen de afstudeerrichting Landbouw bieden wij je op onze campus in Geel de unieke mogelijkheid om een keuze te maken uit twee keuzetrajecten: Landbouw en Landbouwmechanisatie.

Kies je voor het keuzetraject Landbouw, dan heb je verder nog drie specialisatierichtingen. In elke specialisatie krijg je een opleiding tot professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je hebt de keuzemogelijkheid uit Akkerbouw, Intensieve veehouderij en Rundveehouderij als je hart ligt bij één van deze productiesectoren.

We verwachten dat je na je opleiding direct inzetbaar bent als bedrijfsleider. Ofwel op het thuisbedrijf, maar er zijn ook mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als bedrijfsverzorger of technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Ben je eerder iemand wiens interesse uitgaat naar landbouwtractoren en  -machines dan kan je kiezen voor het keuzetraject Landbouwmechanisatie.

In deze specialisatie krijg je een diepgaande kennis van de elektronische en hydraulische werking en aansturing van landbouwmachines, hun toepassingen en gebruik. Na het keuzetraject Landbouwmechanisatie kom je in de machinewereld terecht als werkplaatsverantwoordelijke, onderhoudstechnicus of technisch commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!