Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Landbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Binnen de afstudeerrichting Landbouw bieden wij je op onze campus in Geel de unieke mogelijkheid om een keuze te maken uit twee keuzetrajecten: Landbouw en Landbouwmechanisatie.

Kies je voor het keuzetraject Landbouw, dan heb je verder nog drie specialisatierichtingen. In elke specialisatie krijg je een opleiding tot professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je hebt de keuzemogelijkheid uit Akkerbouw, Intensieve veehouderij en Rundveehouderij als je hart ligt bij één van deze productiesectoren.

We verwachten dat je na je opleiding direct inzetbaar bent als bedrijfsleider. Ofwel op het thuisbedrijf, maar er zijn ook mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als bedrijfsverzorger of technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Ben je eerder iemand wiens interesse uitgaat naar landbouwtractoren en  -machines dan kan je kiezen voor het keuzetraject Landbouwmechanisatie.

In deze specialisatie krijg je een diepgaande kennis van de elektronische en hydraulische werking en aansturing van landbouwmachines, hun toepassingen en gebruik. Na het keuzetraject Landbouwmechanisatie kom je in de machinewereld terecht als werkplaatsverantwoordelijke, onderhoudstechnicus of technisch commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be