Overslaan en naar de inhoud gaan

Landbouw

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Landbouw

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Binnen de afstudeerrichting Landbouw bieden wij je op onze campus in Geel de unieke mogelijkheid om een keuze te maken uit twee keuzetrajecten: Landbouw en Landbouwmechanisatie.

Kies je voor het keuzetraject Landbouw, dan heb je verder nog drie specialisatierichtingen. In elke specialisatie krijg je een opleiding tot professionele bachelor met een polyvalente en grondige kennis op teelttechnisch, technisch, economisch en management vlak.

Je hebt de keuzemogelijkheid uit Akkerbouw, Intensieve veehouderij en Rundveehouderij als je hart ligt bij één van deze productiesectoren.

We verwachten dat je na je opleiding direct inzetbaar bent als bedrijfsleider. Ofwel op het thuisbedrijf, maar er zijn ook mogelijkheden als extern specialist die de bedrijfsleider bijstaat als bedrijfsverzorger of technisch-commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Ben je eerder iemand wiens interesse uitgaat naar landbouwtractoren en  -machines dan kan je kiezen voor het keuzetraject Landbouwmechanisatie.

In deze specialisatie krijg je een diepgaande kennis van de elektronische en hydraulische werking en aansturing van landbouwmachines, hun toepassingen en gebruik. Na het keuzetraject Landbouwmechanisatie kom je in de machinewereld terecht als werkplaatsverantwoordelijke, onderhoudstechnicus of technisch commercieel verantwoordelijke. Verder biedt het onderwijs een interessante werkplek.

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 10 maart 10-16u opencampusdag
za 21 april 10-14u opencampusdag
za 23 juni 10-14u infodag & start inschrijvingen
wo 5 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Het aanbod van openlessen voor 2017-2018 vind je op de openleswebsite.

SID-in beurzen

11 - 13 januari 9-16u Brabanthal Leuven
18 - 20 januari 9-16u Flanders Expo Gent
1 - 3 februari 9-16u Antwerp Expo
8 - 10 februari 9-16u Limburghal Genk
1 - 3 maart 9-16u Kortrijk Xpo

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

reserve

Een halve dag met de hele klas proeven van hoger onderwijs tijdens mega-interessante workshops in aula, labo, studio, skillslab of atelier.

di 23 januari Mechelen en De Nayer ontdek het aanbod
di 30 januari campus Geel ontdek het aanbod
di 20 februari campus Turnhout ontdek het aanbod

Speciaal voor deze belevingsdagen hebben we trouwens alle opleidingen van Thomas More opgetrommeld op de drie locaties. Je kan op deze data dus ook sessies van opleidingen van onze andere campussen volgen.