Overslaan en naar de inhoud gaan
HomeOns AanbodAgro- en BiotechnologieDierenzorg

Dierenzorg

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Dierenzorg

Afstudeerrichting van de Bachelor Agro- en Biotechnologie

Aan Thomas More vormen we je tot een dierenartsassistent die onmiddellijk het werkveld in kan. We zijn de enige in Vlaanderen die een Europese accreditatie heeft gekregen van Acovene, een  erkenning voor onze kwaliteitsvolle opleiding.

Naast een wetenschappelijke basis krijg je in de specialisatievakken de kans om je competenties als dierenartsassistent aan te scherpen. Je leert vlot omgaan met dieren maar ook met hun baasjes, je kan basisveterinaire handelingen uitvoeren en weet hoe je gepast moet reageren in spoedsituaties. De administratie bijhouden leer je zonder problemen en tijdens de stage in de laatste fase van de opleiding kan je alles in de praktijk ervaren.

Je wordt de rechterhand van de dierenarts, maar je kan eveneens terecht op andere plaatsen waar met dieren wordt gewerkt. In een dierenspeciaalzaak, als dierenverzorger in een proefdiercentrum, medewerker op de dienst van veterinaire keuringen of zelfs in labo’s waar men diergerelateerde analyses uitvoert. 

Nieuws

Misschien ook interessant voor jou?

Is deze opleiding toch niet helemaal je ding? Andere studenten vonden de volgende opleidingen ook interessant:

Bekijk alle opleidingen

Contact

Campus Geel
Caroline Robert (ad interim)
Opleidingsmanager
caroline.robert@thomasmore.be

Kom kennismaken

De stap naar het hoger onderwijs is een stap vol verwachtingen. En uiteraard wil je de beste keuze maken. Kom daarom zeker eens langs tijdens een van onze vele infomomenten!

Infomomenten

za 11 maart 10-16u opencampusdag
za 6 mei 10-14u opencampusdag
za 24 juni 10-14u infodag & inschrijvingen
wo 6 september 18-21u infoavond & inschrijvingen

Openlesdagen

Benieuwd naar het leven aan een hogeschool? Neem dan plaats aan de schoolbanken tussen onze studenten! Voor het aanbod van openlessen 2016-2017 kan je terecht op de openleswebsite.

SID-in beurzen

12 - 14 januari 9-16u Brabanthal Leuven
19 - 21 januari 9-16u Flanders Expo Gent
26 - 28 januari 9-16u Kortrijk Xpo
16 - 18 februari 9-16u Antwerp Expo
23 - 25 februari 9-16u Limburghal Genk

Dit SID-ins van 2017 zijn achter de rug. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Onderwijs Vlaanderen.

Chat met een student

Daar sta je dan, aan de rand van het zwembad. Nog een spatje koudwatervrees? Of helemaal klaar om als een bommeke in het water te duiken? 

Maak jij binnenkort de grote sprong naar het hoger onderwijs en zit je nog met wat vragen? Onze studenten staan te springen om jou te vertellen hoe het was – en hoe het ís. Vraag het hen dus gewoon zelf! Elke woensdag, via de live studentenchat op Facebook!