• Volgende jobbeurs donderdag 8 maart 2018
  • Info online vanaf eerste helft november 2017

 

 

 bedrijvengids_jobbeurs_campus_de_nayer_2017.pdf

NIEUW:

ALLE DEELNEMENDE BEDRIJVEN

SAMEN IN EEN GROTE TENT MET VERDIEP

 

De jobbeurs technologie, ICT en engineering van Campus De Nayer is de jobbeurs bij uitstek voor laatstejaars en voorlaatstejaars professionele bachelors in technologische en ICT- richtingen van Thomas More - Campus De Nayer en masterstudenten industrieel ingenieur van KU Leuven - Technologiecampus De Nayer. Alles samen nemen meer dan 900 studenten deel aan deze beurs.

In deze hoedanigheid is deze jobbeurs niet enkel jobgericht, maar ook voor vele honderden voorlaatstejaars de opstap naar hun stage en/of bachelor/masterproef. Voor de honderden afgevaardigden van de jaarlijks meer dan 180 deelnemende bedrijven is het ook een ideaal netwerkevent en dit samen met de docenten van Thomas More en KU Leuven van de betrokken opleidingen.

De jobbeurs is instellingsoverstijgend en kiest duidelijk voor inhoudelijke verwantschap technologie, ICT en engineering.

En aangezien niet alles op één dag kan, is aan deze jobbeurs ook al enkele jaren een virtuele beurs verbonden in samenwerking met Jobexpopolis, die dan nog online blijft tot eind april.

Bedrijvengids jobbeurs technologie, ICT en engineering 25 feb 2016